• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

Anneolmakisteyenayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
18
9
1
35
Adetim düzenlidir . Lakin üç gündür adet gecikmesi yaşıyorum . Ağrı sızı hiç bir şey yok . Sadece goguslerimde dolgunluk var . Bugün peceteye çok az sarı akıntım geldi başka yok . Hamiş olanlar sizin nasildi belirtileriniz

Adetim düzenlidir . Lakin üç gündür adet gecikmesi yaşıyorum . Ağrı sızı hiç bir şey yok . Sadece goguslerimde dolgunluk var . Bugün peceteye çok az sarı akıntım geldi başka yok . Hamiş olanlar sizin nasildi belirtileriniz
Merhaba canım ben şuan 7 haftalık hamileyim kasık ağrım olmuştu adet gecikmesinden sonra. Akıntım olmuştu ama beyazdı ve açıkçası kasık ağrısı daha çok dikkatimi çekmişti bence test yapabilirsin ben 3.gun geciede silik bı çizgi görmüştüm :)

Sağol canım sadece bu kadar . Valla ağrım yok ya bende ona taktım kafayı. En iyisi test almak lazım 😂
Hiç kafana takma herkesde aynı belirtiler olmuyo seni rahatlaticak tek şey kan testi ben burda 2gun kafaları yemiştim hatırlıyorum Hayırlısı neyse o olsun inşallah sonucu haber ver :)

Hiç kafana takma herkesde aynı belirtiler olmuyo seni rahatlaticak tek şey kan testi ben burda 2gun kafaları yemiştim hatırlıyorum Hayırlısı neyse o olsn inşallah sonucu haber ver
Hiç kafana takma herkesde aynı belirtiler olmuyo seni rahatlaticak tek şey kan testi ben burda 2gun kafaları yemiştim hatırlıyorum Hayırlısı neyse o olsun inşallah sonucu haber ver :)
Aynen canım ya .

Back