- 6 Haziran 2016
- 150
- 70
- 98
- Konu Sahibi Dilarasusam
Kızlar merhaba benimde adetim 4 gün gecikti test yaptım ama negatif doğru mudur sizce sonuç predictor adlı testi kullanmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetlerin düzenli mi hep geçikme oluyor muKızlar merhaba benimde adetim 4 gün gecikti test yaptım ama negatif doğru mudur sizce sonuç predictor adlı testi kullanmıştım
Genelde en fazla 1 2 günlük gecikmem olurAdetlerin düzenli mi hep geçikme oluyor mu
Bir de adetime 9 gün kala sadece 1 defa çok az pembe kan gelmişti beni o şüphelendirdi yerleşme kanaması mı acaba diyeAdetlerin düzenli mi hep geçikme oluyor mu
Şu an bir gebelik istemiyorum 2 tane çok küçük çocuğum varsabırla bekle ,
10 gün geçsin sonra kan ver inşallah bebiş vardır
sabırla bekle ,
10 gün geçsin sonra kan ver inşallah bebiş
Geç yumurtlama olduysa çıkmaya bilir bi kaç gün sonra bekle ve ilk idrarla yap sabah beklemiş idrarda daha iyi çıkıyorBir de adetime 9 gün kala sadece 1 defa çok az pembe kan gelmişti beni o şüphelendirdi yerleşme kanaması mı acaba diye
Şuan
Şu an bir gebelik istemiyorum 2 tane çok küçük çocuğum var
Geç yumurtlama olduysa çıkmaya bilir bi kaç gün sonra bekle ve ilk idrarla yap sabah beklemiş idrarda daha iyi çıkıyo
Geç yumurtlama olduysa çıkmaya bilir bi kaç gün sonra bekle ve ilk idrarla yap sabah beklemiş idrarda daha iyi çıkıyor
Evet bekliycem artık biraz dahaGeç yumurtlama olduysa çıkmaya bilir bi kaç gün sonra bekle ve ilk idrarla yap sabah beklemiş idrarda daha iyi çıkıyor
Hiç önemli değil allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahooooo
ozaman allah gönlüne göre versin canım ben bebek istiyorsun sandım , kusura bakma
İnşallah canımhavalardandır belki
Merhaba Dilara bende sanırım gecikmenin 14. Günü yaptırdım negatif çıktı bugün gecikmenin 17. Günü sence pozitifin olabilir mi sonradan?Kızlar bugünde kan testi yaptırdım gidip sonuç negatif gecikmemin 7. Günü hata payı olamaz dimi
Valla hiç bilemiyorum ki canım içim kan testinden sonrada rahatlamadı hiç ama bir yandan da 7 gün gecikti kan testi doğru sonuç verir diye düşünüyorumMerhaba Dilara bende sanırım gecikmenin 14. Günü yaptırdım negatif çıktı bugün gecikmenin 17. Günü sence pozitifin olabilir mi sonradan?
Bende aynı durumdayım ya bende hiç rahatlayamadım hala tamam hamile değilim diyemiyorum kendime. Herhangi bir belirtin var mı peki?Valla hiç bilemiyorum ki canım içim kan testinden sonrada rahatlamadı hiç ama bir yandan da 7 gün gecikti kan testi doğru sonuç verir diye düşünüyorum