Adet gecikmesi

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
30
Adetinden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif. Adet günümde normal test yaptım negatif. Bu arada adetten 12 gün öncede beta değerim 0,100 negatif yani. Ona rağmen ısrarla yaptım. Temmuz da dış gebelik ameliyatı oldum tek tüpüm alındı. :KK43: bugün itibariyle 3 gün gecikti olma ihtimali var mıdır? Çok istiyorum umutlanmak istemiyorum :KK43: göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma var ara ara da adet ağrısı çekiyorum

Adetinden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif. Adet günümde normal test yaptım negatif. Bu arada adetten 12 gün öncede beta değerim 0,100 negatif yani. Ona rağmen ısrarla yaptım. Temmuz da dış gebelik ameliyatı oldum tek tüpüm alındı. :KK43: bugün itibariyle 3 gün gecikti olma ihtimali var mıdır? Çok istiyorum umutlanmak istemiyorum :KK43: göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma var ara ara da adet ağrısı çekiyorum
3 gün gecikme de bende var. adetten 12 gun once kan testini yapmayi kabul eden doktor var mi gerçekten?

Nolur cok umutlanmayin vallahi çok kotu oluyor bende bu ay 4 gün geciktim çok umutlandim adetim geldi sabahına çok ağladım akışına bırakmak lazımmış onu öğrendim 3 4 tane testyapmistim inşallah hamilesinizdir

Ne şanslısınız burada 1 hafta gecikmeyle saglik ocagindan gonderilen kadinlari okudum.
sağlık ocaklarına hiç gitmedim özel hastane veya laboratuvarlar da ort 100 tl gibi bi ücrete bakıyor yarım saatte de çıkıyor ama negatif çıkıyo orası ayrı :)

Sana günün geçmeden test yapma demiştim yaptın 😊şimdi ne bekliyorsun hemen yapsana

Vay be ben istanbuldayım bizim burda ya 25 ya 30 lira sağlık ocağında falan zaten ücretsiz çok şaşırdım 100-150 ne ya :oha:
ben de iki buçuk senedir bir yalancı pozitif testi görünce koşa koşa evimin karşısndaki hastaneye gittm bi heves kan verdim koskoca negatif ...şey demek geldi
içimden vern benim yüz liramı geri :)

ben de iki buçuk senedir bir yalancı pozitif testi görünce koşa koşa evimin karşısndaki hastaneye gittm bi heves kan verdim koskoca negatif ...şey demek geldi
içimden vern benim yüz liramı geri :)
Yani ben negatif görünce 25 liraya bile çok üzülüyorum 😄 genelde negatif gördüğüm için alıştılar zaten neden geldin diye de sormayacaklar nerdeyse :işsiz:

Nolur cok umutlanmayin vallahi çok kotu oluyor bende bu ay 4 gün geciktim çok umutlandim adetim geldi sabahına çok ağladım akışına bırakmak lazımmış onu öğrendim 3 4 tane testyapmistim inşallah hamilesinizdir
Çok umutlanıyorum yanlış yapıyoruz. Hemde bile bile ama elimde değil engel olamiyoruum

inşallah bigün pozitifleri de görürüz bana da çok uzak geliyo da zaten kıpkırmızı çizgiiyi görmeden gidip kan vermem artık. umut fakirin ekmeği işte :/
Yani ben negatif görünce 25 liraya bile çok üzülüyorum 😄 genelde negatif gördüğüm için alıştılar zaten neden geldin diye de sormayacaklar nerdeyse :işsiz:

X