Arkadaslar sogan kuruyle hamile kalan bi cok insan duydum bende bebek istedim icin uyguladim ama 10 gun uyguladim normalde 15 gun olmasi lazimmiz galba ve bu ay adetim gecikti 4 5 tane test yptim hepsi negatif sogan suyunun etkisimi var adettimin gecikmesinde anlamadim adet belirtilerimde sadece goguslerim agriyo ara sira gelen kasik agrim var birde benim gbi olan varmi varsa naptiniz lutfen yorumlarmisiniz
Bende soğan kürü yaptım evet gecikti sonra 1 ay sonra tekrar yaptım bu sefer hiç etkilemedi sonra öğrendim ki bana iyi gelmemiş .. yumurtlamam çok fazlaymış zaten yani amh 12.75 çıktı bilmeden durumu kullanmamak lazım böyke şeyleri onu anladım saraçoğluna çok güvenirim her konuda ama her kür herkes için değilmiş onu anladım. Bu mübarek günde gönlünde olanı versin rabbim sana
Bende soğan kürü yaptım evet gecikti sonra 1 ay sonra tekrar yaptım bu sefer hiç etkilemedi sonra öğrendim ki bana iyi gelmemiş .. yumurtlamam çok fazlaymış zaten yani amh 12.75 çıktı bilmeden durumu kullanmamak lazım böyke şeyleri onu anladım saraçoğluna çok güvenirim her konuda ama her kür herkes için değilmiş onu anladım. Bu mübarek günde gönlünde olanı versin rabbim sana
Evet canım çoo şükür Allahıma 6 yıl sonra bana tedavisiz mucize nasip etti ama hayat tarzımı cok değiştirdim kilo verdim tamamen sağlıklı ve paketsix taze meyve sebze haftanın 5 günü spor ve mucizem bize geldi şükür dileyen herkrse tez zamanda nasip etsin rabbim