Adet Gecikmesi

anksiyetelikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
15
10
26
kızlar merhaba. Adetim 9 gündür gecikiyor. Gecikmenin 5. Ya da 6. Gününde erkenn gebelik testi yaptım sonuç negatifti. Zaten gebelik ihmatili de yok denecek kadar azdı ama soru işareti kalmaması için yine de yaptım. fakat neden olabilir bu gecikme? Yaklaşık 1 aydır diyet ve egzersiz yapıyorum bunlar yol açar mı adet gecikmesine? Tarçını da son zamanlarda fazlaca tükettim geciktirici etkisi varmış. Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı? (Hala regl belirtilerim yok sanki 9 gündür geciken ben değilim)

benimde gecikmem var bugün 8. gün...geçen ay da 9 gün oldu dr gittim ilaç verdi onla oldum 49.günde öncesi 3 tane kürtajım var adet düzenim hiç kalmadı

Arkadaşlar kimse mi yok ne olduğunu bilen 12 gün oldu hala tık yok
Bence sen kan testi yaptır bende 1yildir adet görmüyorum nede ise 3 aylık iğne vurdurmusyum yan etkisi oldu hale beklemedeyim ama sürekli test yapıyorum pozitif çıkıyor bakan testi negatif bazen testleri negatif cikipta kanda çıkan çok insan gördüm bu topikte sennkan testi yarın muhakkak yaptır

Devlet hastanesine gidemiyorum coronadan dolayı test yaptırmam çok zor ama bi idrar testi daha yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…