• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

Hanfise22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
30
12
3
2 aydir adet olamiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum 2 aydir adet olamayan var mi?doktora gidince doktor muayeneyi nasil yapiyor kan tahlili istiyor mu? Sizde benzer durum yasadiysaniz tecrubelerinizi yazar misiniz benim icin cok onemli

bende 2 aydır regl olamıyorum ama tüm idrar testlerim negatif
nasıl bir şey anlamıyorum , test yaptın mı

bende 2 aydır regl olamıyorum ama tüm idrar testlerim negatif
nasıl bir şey anlamıyorum , test yaptın mı
Idrar testi yaptim hastaneye gitmedim en son bu sabah yaptim ve negatif çıktı cok stres yapiyorum belki o yuzden dicem ama 2 aydir da olamiyorum. Daha önceden hep duzenliydi ilk defa basima boylesi geliyor senin de daha önce reglin duzenli miydi

En son martın ilk haftasi geri cekilme yontemiyle iliski yasadim ama iliskiden 20 gun sonra ve 35 gun sonra idrar testi yaptim negatif çıktı. Gebelik dusunmuyorum su sira ve cok stres yaptim simdiye kadar idrarda cikmasi gerekmez miydi
EBnce siz yine de bir kan testi yaptırın en garantisi o eğer çıkmazsa da bir kadın doğuma gidin bence iki ay olmaması normal değil

Idrar testi yaptim hastaneye gitmedim en son bu sabah yaptim ve negatif çıktı cok stres yapiyorum belki o yuzden dicem ama 2 aydir da olamiyorum. Daha önceden hep duzenliydi ilk defa basima boylesi geliyor senin de daha önce reglin duzenli miydi

aynen benim gibi işte
bende gebelik düşünmüyorum ve ülkenin hali malum stres yapmıs olabilirim
gebelik testinde hangi markayı kullandın peki

aynen benim gibi işte
bende gebelik düşünmüyorum ve ülkenin hali malum stres yapmıs olabilirim
gebelik testinde hangi markayı kullandın peki
Labmen ve al bi kullandim eczanede bunlar vardı. Cok fazla stres yapiyorum belki o yuzden gecikmistir diye dusunuyorum martin basindan beri iliski yasamadim eger gebelik olsa simdiye idrarda cikmaliydi bence sen hangi markalari kullandin

Benim de 11 Nisan olmam gerekiyordu 11 Nisan günü kasıklarım da ağrılar oldu karnım agrıdı adet Olcam dedim ama olmadım akıntım oldu sadece bu günn gecikmenin 3.günü test yapsam mı beklesem mi biraz daha bilemedim

Benim de 11 Nisan olmam gerekiyordu 11 Nisan günü kasıklarım da ağrılar oldu karnım agrıdı adet Olcam dedim ama olmadım akıntım oldu sadece bu günn gecikmenin 3.günü test yapsam mı beklesem mi biraz daha bilemedim
Bence biraz daha bekle bir hafta gecince daha dogru sonuc veriyor hem 4 gun icinde belki olursun

Aynen öyle bekleyim bakalım 4 gün daha inşallah olmam
Canım adet oldun mu benim de düzenliydi en fazla 3 4 gün geçikirdi 10.günüm gebelik yok tarlusal aldım bende söktürücü istersen sende al hava değişiminden Pazartesi de randevu aldım doktora gidicem hormon tahlili yapsın ultrasondan baksın

Canım adet oldun mu benim de düzenliydi en fazla 3 4 gün geçikirdi 10.günüm gebelik yok tarlusal aldım bende söktürücü istersen sende al hava değişiminden Pazartesi de randevu aldım doktora gidicem hormon tahlili yapsın ultrasondan baksın
Haklisiniz ama şu sira doktora gitmeyi pek istememistim napicam bilemedim

Adetim 4 gün gecikti çok heveslendim ama oldum tam o konuyu düşünüyordum çok bunaldım.

2 aydir adet olamiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum 2 aydir adet olamayan var mi?doktora gidince doktor muayeneyi nasil yapiyor kan tahlili istiyor mu? Sizde benzer durum yasadiysaniz tecrubelerinizi yazar misiniz benim icin cok onemli
Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin bana :( var mı böyle şeyler yaşayan

Back