• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

Ebru917

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
2
1
6
33
Hanımlar merhabalar içinden çıkamadığım bir konu var 3 ay önce bir birlikteliğim oldu 2 ay boyunca 2-3 gün gecikmeli de olsa bir şekilde adet gördüm ama normalden farklıydı önce pembe lekelenme 2-3 saat sonra aşırı yoğun kırmızı ve bitmesine yakın yani 4. Gün kahverengiydi bu ay 5 gün gecikti hiç bu kadar gecikme olmamıştı 3 gün önce test aldım negatif çıktı ben yinede korkuyorum gebelik yada kist falan mı diye.... Başına gelen yada fikri olan var mı?

Hanımlar merhabalar içinden çıkamadığım bir konu var 3 ay önce bir birlikteliğim oldu 2 ay boyunca 2-3 gün gecikmeli de olsa bir şekilde adet gördüm ama normalden farklıydı önce pembe lekelenme 2-3 saat sonra aşırı yoğun kırmızı ve bitmesine yakın yani 4. Gün kahverengiydi bu ay 5 gün gecikti hiç bu kadar gecikme olmamıştı 3 gün önce test aldım negatif çıktı ben yinede korkuyorum gebelik yada kist falan mı diye.... Başına gelen yada fikri olan var mı?
3 ay oncekı ılskıyle karnınız sıserdı:KK45:ustune gormemı yasadım acaba falan dıyosanız o adet kanaması yerlesme yanı ustune gorme oyle olmaz . 3 ay boyunca testte ckmaması anca o tlc dekı dogurunca anlayan kadınlarda olur :skandal:hamıle falan deılsınız korkmayın imkansız yuzde 0 lekelenme değil o bildigin kanama cunku.:KK55: gecıkmeyı cok saglıklı bı kadın da yasar ben gıbı pko lu olan da yolculuktu sınav stresıydı bısıylerle bogusan kadın da ..hormon bozuklugundan yada kıstten kaynaklı olup olmadıgını yalnızca doktorunuz bılır.:21: ama relax :KK19:

3 ay önce olan ilişkinin hamileliği olmaz. Olması gerektiği gibi adet olmuşsunuz bence. ilk belirti hafif renkli gelir sonra kırmızı sonra da dediğiniz gibi kahveye dönük olur. Bunda bir anormallik yok. Bu mevsim geçisi esnasında bir çok arkadaşımız bu adet gecikmesini yaşıyor. Siz de bunlardan birisiniz bana göre

Çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım yarına randevu aldım inş kist çıkmaz daha önce bu kadar olmamıştı sanırım mevsim geçişi ve stres ikisi birden fazla geldi 😔

Back