• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eda plt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
3
1
1
26
Mrbalar arkadaslar lütfen yardımcı olurmusunuz benim adetim 9 gun gecikti ve yeni adet oldum az az geliyor olan varmı lütfen yardım edin 😔

Mrbalar arkadaslar lütfen yardımcı olurmusunuz benim adetim 9 gun gecikti ve yeni adet oldum az az geliyor olan varmı lütfen yardım edin 😔
gecikmeli oldugunda dogal bısey az olması koyu renk olması falan. Ama daha once hormonuna bakılmadıysa ve ultrason a bı kontrol ettır yıne de .

Teşekkür ederim ama göğsümde falan zaten ağrı var biz eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruk yani benim öyle olmazdı geçince ben hamileyim diye dusunmustum uzerinemi adet gördüm diye düşünüyorum şuan ama bi yarın kan testi yaptıracağım insallah varsa cikar

Yani 2 tane daha dogum yaptim 2 kizim var hic boyle birsey olmamıştı
hıc bı hamılelık bırbırıne benzemezmıs :)rabbım hayırlısını versın. ustune gorme dedıklerı yerlesme kanaması . bı ıkı damlalık pembe yada kahve akıntı. kan olmaz hıc. oyle bıseyse yumurlama bat a yakın olusmussa anca yerlesmıs olabılır. ıdrar testı yapmıs mıydın

Back