• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesi

Gulkk3

Hasan💙yunus yigit💙 mehmet
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
5
0
6
26
kizlar adetim 8 gun gecikti test yaptim negatif cikti cok korkuyirum ins hmile degilimdir akintim var belim agryo ama adet olamiyrm

Bazen sitresten gecikebiliyor. Regl belirtileriniz yok mu?

Bence de enfeksiyon da olabilir . Sağlıcakla kalın 🙏🏻

Merhabalar ben siteye yeni üye oldum, şöyle bi sorum olcak benimde,regli dönemim her zaman düzenliydi bu ay olmadım 11 gün geçti 4 ve 6 gün geçtiğinde teslerimi yaptım negatif çıktı, geçen sene bu zamanlar yine böyle bişey yaşamıştım 10.günde adet olmuştum, sonra dr kontrolü yaptırdım her hangi bişey çıkmadı, şuan testi tekrarlamak istemiorum ama şüphede duymuyor değilim.. belirti olarak sadece sabahları ağzımda acı bir tat oluyor ve gün aşırı uyumak istiyorum göz kapaklarım ağırlaşıyor, bunların dışında bişey yok, adet belirtisi de yok. biraz yardımcı olursanız sevinirim..

Merhabalar ben siteye yeni üye oldum, şöyle bi sorum olcak benimde,regli dönemim her zaman düzenliydi bu ay olmadım 11 gün geçti 4 ve 6 gün geçtiğinde teslerimi yaptım negatif çıktı, geçen sene bu zamanlar yine böyle bişey yaşamıştım 10.günde adet olmuştum, sonra dr kontrolü yaptırdım her hangi bişey çıkmadı, şuan testi tekrarlamak istemiorum ama şüphede duymuyor değilim.. belirti olarak sadece sabahları ağzımda acı bir tat oluyor ve gün aşırı uyumak istiyorum göz kapaklarım ağırlaşıyor, bunların dışında bişey yok, adet belirtisi de yok. biraz yardımcı olursanız sevinirim..
merhaba adet oldunuz mu ?

merhaba, hayır bugun 13.günüm hala olmadım :( dun yıne evde idrar testi yaptım bişey çıkmadı, çok endişeliyim, bu sabah da sol kasığımda hafif bi sanci oldu ara ara, şuan hiç bir belirtim yok, aksam acilden kan testi yaptırcam :((

merhaba, hayır bugun 13.günüm hala olmadım :KK43: dun yıne evde idrar testi yaptım bişey çıkmadı, çok endişeliyim, bu sabah da sol kasığımda hafif bi sanci oldu ara ara, şuan hiç bir belirtim yok, aksam acilden kan testi yaptırcam :KK43:(

merhaba adet oldunuz mu ?
[/QUOTE]

Back