Adet gecikmesi

Tugcebdr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
18
1
6
26
Kızlar adetim 4gun geciktiginde kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor yeniyse eger hemen belli olmaz dedi hala olmadim şuan en son doktorun dediğinden 5gun daha gecikti toplamda 9gun gecti test yapsammi daha bekleyeyimmi ?

Yap kuzum 10 gun olmus tekrarla

İlginç dört gün gecikmiş ve doktor yeniyse belli olmaz mı dedi bu bana saçma geldi benim adetime bir hafta kala çıktı ve doktor bana kanı verirken varsa iki günlük olsa yine çıkar demişti

İlginç dört gün gecikmiş ve doktor yeniyse belli olmaz mı dedi bu bana saçma geldi benim adetime bir hafta kala çıktı ve doktor bana kanı verirken varsa iki günlük olsa yine çıkar demişti
Banada biraz saçma geldi bilmiyorum neden öyle dediki artik ama hala hasta olamadim

Yani başka belirtiler mi gördü acaba genelde doktorlar kalp atışı duyana kadar bile olumsuz konuşuyor seninki valla baya umut vadedici konuşmuş

Benimde adete 1 gün kala kan testi negatif çıktı 3 gün geçince pozitif olduğunu öğrendik kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…