- 12 Şubat 2019
- 8
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Ozge_sabunoo55
-
Merhaba. Normalde adetleriniz düzenli mi?Herkese merhaba, adetim en son 1 şubatta bitmiş olarak kaydetmişim haftalardır bekliyorum adet olmadım aralarda koyu renk akıntılarım var bi fikri olan var mı? Ptesi gününe doktor randevüsü aldım ama çok korkuyorum. Hamile kalma gibi durumda söz konusu değil.
Merhaba. Normalde adetleriniz düzenli mi?
Hormonal değişiklik olabilir. Stres çok kötü etkiliyor. Ben de polikistik over var. Ben alışkınım 2.3 ay da bir olmaya. Umarım sizin sağlık la ilgili bir sıkıntınız olmaz. Bazen yoğunluk ta etkiliyor.Gününden 4 5gün sonra olurdum ama normal olurdu 5 6gün sürerdi martın ilk haftası olmam gerekirdi olmadım onun yerine yogun akıntılarım oldu
Bende ondan süpheleniyorum ne gibi bi belirtisi var cunku aralık ayındada gecikmişti ama ondan önceki aylarda beni rahatsız edicek bi gecikme yaşamıyodum.Hormonal değişiklik olabilir. Stres çok kötü etkiliyor. Ben de polikistik over var. Ben alışkınım 2.3 ay da bir olmaya. Umarım sizin sağlık la ilgili bir sıkıntınız olmaz. Bazen yoğunluk ta etkiliyor.
Aynı kaderi yasiyoruz adet günümden 2 gün önce kahverengi dah koyuakıntı geldi 2 3 gün sonra kanda batırdım adet olmayınca 2.günü 1.20 cıktı korundgmz halde geç döllenme ihtimali olablr dedi doktor yada kist vardır dedi 10 gün sonra tekrar kan vericem hala koyu renk akintim oluyo ara araHerkese merhaba, adetim en son 1 şubatta bitmiş olarak kaydetmişim haftalardır bekliyorum adet olmadım aralarda koyu renk akıntılarım var bi fikri olan var mı? Ptesi gününe doktor randevüsü aldım ama çok korkuyorum. Hamile kalma gibi durumda söz konusu değil.
Sen en son ne zaman adet gördünAynı kaderi yasiyoruz adet günümden 2 gün önce kahverengi dah koyuakıntı geldi 2 3 gün sonra kanda batırdım adet olmayınca 2.günü 1.20 cıktı korundgmz halde geç döllenme ihtimali olablr dedi doktor yada kist vardır dedi 10 gün sonra tekrar kan vericem hala koyu renk akintim oluyo ara ara
28 şubatSen en son ne zaman adet gördün
Ben de ki belirtiler. İlk zamanlardan bu güne hep adet geçikmesi olması. Yılda 1/2 kere ancak gününde oluyordum. Şimdi ben de saç dökülmesi çıktı. Çok kilo almıştım. Birara kilo pcos için çok kötü ben de şimdilik belirtiler bunlar. Kızıma korunmayı bıraktığım ayda hamile kalmıştım. İkinci bebek için nerede ise 1 yıldır uğraşıyorduk. Daha yeni hamile kalabildim. Rabim isteyen herkese nasip etsin. Bize de sağlıklı doğurmayı nasip etsin inşallah. Pcos genel anlamda strese gelmiyor.Bende ondan süpheleniyorum ne gibi bi belirtisi var cunku aralık ayındada gecikmişti ama ondan önceki aylarda beni rahatsız edicek bi gecikme yaşamıyodum.
Bendede uzun zamandır saç dökülmesi vardı kan değerlerime göre doktorum ilaçlar vermişti ama kadın doğumcuya uzun zamandır gitmiyorum umarım bi aksilik cıkmaz. Buara strese cok girdim ona baglıyorum ama geçici bişidir inş. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin biz isteyenlerede nasip etsin inşallah.Ben de ki belirtiler. İlk zamanlardan bu güne hep adet geçikmesi olması. Yılda 1/2 kere ancak gününde oluyordum. Şimdi ben de saç dökülmesi çıktı. Çok kilo almıştım. Birara kilo pcos için çok kötü ben de şimdilik belirtiler bunlar. Kızıma korunmayı bıraktığım ayda hamile kalmıştım. İkinci bebek için nerede ise 1 yıldır uğraşıyorduk. Daha yeni hamile kalabildim. Rabim isteyen herkese nasip etsin. Bize de sağlıklı doğurmayı nasip etsin inşallah. Pcos genel anlamda strese gelmiyor.
Amin inşallah. Canım her saç dökülmesi pcos belirtisi değildir. Benim doktorum daha önce ilaç ta vermedi. Çünkü dedi o ilaç senin hormonlarını bozar. Şimdilik saç dökülmesini boş ver dedi. Pcos hafifleyince geçer dedi. Bakalım bu gidişle kel kalacamBendede uzun zamandır saç dökülmesi vardı kan değerlerime göre doktorum ilaçlar vermişti ama kadın doğumcuya uzun zamandır gitmiyorum umarım bi aksilik cıkmaz. Buara strese cok girdim ona baglıyorum ama geçici bişidir inş. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin biz isteyenlerede nasip etsin inşallah.
Sonucunuz ne oldu ?Bendede uzun zamandır saç dökülmesi vardı kan değerlerime göre doktorum ilaçlar vermişti ama kadın doğumcuya uzun zamandır gitmiyorum umarım bi aksilik cıkmaz. Buara strese cok girdim ona baglıyorum ama geçici bişidir inş. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin biz isteyenlerede nasip etsin inşallah.
Herhangi bir sıkıntı yok dedi doktor mevsim geçişlerinden kaynaklanabilirmiş. Eğer bu durum devam ederse hormon testi yapıcaz ama görünürde bi sıkıntı yokmus cok şükürSonucunuz ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?