Adet gecikmesi

gizemsz3333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
121
21
48
Arkadslar birkaç kez kaza yasadm bir haftadır adet olamıyorum adetten 10 gün önce lekelenme oldu gebelik diye düşündüm fakat kan testi de negatif başına böyle bir şey gelen var mi gebelik olup geç döllenme falan olabilir mi yoksa stretn mı olmuyor

Canım kazadan kaynaklı strest yaşıyor olabilirsin bence.
Eğer negatif çıktıysa testte de ilk önce sakinleş biraz daha bekle strest regliyi gerçekten etkiliyor. Bende çok yaşadım.

Canım kazadan kaynaklı strest yaşıyor olabilirsin bence.
Eğer negatif çıktıysa testte de ilk önce sakinleş biraz daha bekle strest regliyi gerçekten etkiliyor. Bende çok yaşadım.
Aynen stres etkiliyor evet bundan öncede yaşadım bir kere ama bu lekelenme kafami karıştırıyor cnm

Bir şey sorucam. Benim son adet tarihim 17 aralık o tarihten sonra çok stresli bir buçuk ay geçirdim uyku düzenim yoktu çoğunlukla sabahliyordum 15 gün boyunca falan bir de iki kere ayakkabidan ayaklarım ıslandı o şekilde 5 saat beklemem gerekti eve gidene kadar bu yüzden ağır bir gripte geçirdim ilaç kullandım bir hafta kadar. Bu sebeplerden gecikme olabilir mi sürekli de adet belirtilerim var göğüs hassasiyeti kasıkta batma bel bacak ağrısı hepsini yaşadım ama olmadıkça daha fazla stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…