Gebeliğe Hazırlık Adet Gecikmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Polyanna454545

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
204
48
18
29
Konya
Merhaba.15 Temmuzda adet olmam lazimdi hala olmadim adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor ama olmuyorda bu durumu yaşamış olanlar varsa beni aytinlatirsa sevinirim simdiden tesekkür ederim.

Merhaba.15 Temmuzda adet olmam lazimdi hala olmadim adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor ama olmuyorda bu durumu yaşamış olanlar varsa beni aytinlatirsa sevinirim simdiden tesekkür ederim.
Geç yumurtlamış olabilirsin. Gebelik oluşmuş olabilir. Herşey olabilir. Gebelik testi yaptın mı?

Hayır test yapmadim 1.5 yıllık evliyim daha önce umutlanmistim o yüzden beklemedeyim.Ilk defa bu kadar fazla gecikti.2 gündür kasıklarim cok agriyor tamam adet olucam diyorum olmuyorumda ancak ağrı çekiyorum.

Aynı durum bendede var 17sinde olmam gerekirdi üstelik ben adet söktürücü de içtim sadece bel ağrım var iki büklüm geziyorum resmen

Hahhaah aynen canim ya bende artik yoruldum olucaksa olsun uzatmadan ne bu böyle agri cek bekle yahu öyle yapmayi düsünüyorum bende bakalim hakkimizda hayirlisi

Merhaba, siz adet gördünüz mü acaba? Benim de son adet tarihim 16 temmuzdu, 12 ağustosta adet görmem gerekiyordu ama hala gelen giden yok. Kanda gebelik testi negatif çıktı, doktor rahimde kalınlaşma var bugün yarın olursun, olursan adetin 2. ya da 3. günü gel hormonlara bakalım, olmazsan da onbeş gün sonra(24 eylül oluyor bu tarih) gel bir daha test yapalım, yine negatif çıkarsa söktürücü yazarım dedi. Bu güne kadar hiç gecikmem olmamıştı böyle. 28 günde bir düzenli adet görürdüm. Aslında olmam gereken ikinci adetim de gecikmiş oluyor bu durumda. böyle bir gebelik mümkün olabilir mi ki? Hiç bir belirtim yok, sadece memelerde ağrı ve büyüme var. İki hafta öncesine kadar kahverengi akıntım oluyordu o da kesildi tamamen. Erken menopoza mı giriyorum diyorum bazen. Ruh halim çok kötü oldu artık ya her şeye ağlar oldum, bir an önce gelsin de rahatlayayım diyorum. Sizin durum ne oldu?

Bende en son 28 temmuzda adet oldum cnm devamı gelmedi test yaptım bir kaç çok silik çıktı ikinci çizgi fırsat bulabilirsem kan vermeye gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…