Civanperçemi iç canım 1-2. Bardakta garanti geliyor. :)Ağrı kesiciyle bi alakası olacağını sanmıyorum hiç başıma gelmedi. Ben de 10 gündür adaçayı içiyorum ama hala regl olamadım 15 gün gecikti karnım davul gibi dolanıyorum ortalıkta
Valla mıCivanperçemi iç canım 1-2. Bardakta garanti geliyor. :)
14 günlük gecikmemin sonunda 2. Bardakta patır patır söktürdü kırmızılarımı :) tavsiye ederim yani ama çok accııııı :)Valla mıama randevu aldım doktordan 5 gün sonrası için bari 5 gün daha olmasam da doktora gittiğime değse ama alayım civanperçemini dursun evde teşekkürler :)
Ay onun tadı iğrenç yaa arada ben de içtim onu gerçekten etki etti ama 2 ay önce yine 3 gün gibi adetim geciktiğinde etki etmedi. Maydonoz suyu kesin çözümmüş onu keşfettim.14 günlük gecikmemin sonunda 2. Bardakta patır patır söktürdü kırmızılarımı :) tavsiye ederim yani ama çok accııııı :)
Bilemiyorum ama sanırım çiçeklerini suyun içinde 5-6 dakikadan sonra bekletmemek gerekirmiş,acısını salıyor hemde işe yaramıyor ben ılıyınca bi dikişte içiyorum allaha şükür hep etki ediyor :)Ay onun tadı iğrenç yaa arada ben de içtim onu gerçekten etki etti ama 2 ay önce yine 3 gün gibi adetim geciktiğinde etki etmedi. Maydonoz suyu kesin çözümmüş onu keşfettim.
Ben de öyle yapıyordum da acısı asla gitmiyordu boğazımdanBilemiyorum ama sanırım çiçeklerini suyun içinde 5-6 dakikadan sonra bekletmemek gerekirmiş,acısını salıyor hemde işe yaramıyor ben ılıyınca bi dikişte içiyorum allaha şükür hep etki ediyor :)
Ağrısı hakkında bişey diyemeyeceğim çünkü ben regl geldiğinde bile anlamayan biriyim :) bi dikişte iç burnunu da bir süre açma canım ancak öyle dayanılabilir oluyor :)Ben de öyle yapıyordum da acısı asla gitmiyordu boğazımdanelbette yine denerim adetim gecikirse sancıdan kıvranmaktan çok daha iyidir acı tat :)
Merhabalr bilmediğim konu hakkında sorum olucak sizlere geçen hafta cumartesi günü ıkı tane agrı kesici içtim adetimde suan 2gün gecikti etkisi olabilir mi sizce ?bu durumu yasayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?