adet gecikmesi

Ay-hal

05.05.2015
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
4.231
4.199
83
Merhabalr bilmediğim konu hakkında sorum olucak sizlere geçen hafta cumartesi günü ıkı tane agrı kesici içtim adetimde suan 2gün gecikti etkisi olabilir mi sizce ?bu durumu yasayan var mı ?

Ağrı kesiciyle bi alakası olacağını sanmıyorum hiç başıma gelmedi. Ben de 10 gündür adaçayı içiyorum ama hala regl olamadım 15 gün gecikti karnım davul gibi dolanıyorum ortalıkta :D

Olabilir bazen agrı kesiceler adeti geciktiriyor yada kesiyor bende en azından öyle onun icin kaynayan aspirin iciyorum

Ağrı kesici gecikme yapar mı bilmem ama adetliyken ağrı geçsin diye içtiğiniz zaman kanı kesiyor mesela ağrı kesicinin bir tek bu yönünü biliyorum ben :)

ağrı kesiciler adeti geciktirmez. supplement olarak alabileceğiniz takviyeler ve özellikle majezik regl süresini ve miktarını azaltır. ağrı kesicilerin böyle direkt etki edebilecekleri bir işlevi olsaydı adet geciktiriciler olmazdı diye düşünüyorum, basardım majeziği.

Valla mı :KK70: ama randevu aldım doktordan 5 gün sonrası için bari 5 gün daha olmasam da doktora gittiğime değse :KK70: ama alayım civanperçemini dursun evde teşekkürler :)
14 günlük gecikmemin sonunda 2. Bardakta patır patır söktürdü kırmızılarımı :) tavsiye ederim yani ama çok accııııı :)

14 günlük gecikmemin sonunda 2. Bardakta patır patır söktürdü kırmızılarımı :) tavsiye ederim yani ama çok accııııı :)
Ay onun tadı iğrenç yaa arada ben de içtim onu gerçekten etki etti ama 2 ay önce yine 3 gün gibi adetim geciktiğinde etki etmedi. Maydonoz suyu kesin çözümmüş onu keşfettim.:KK76:

Ay onun tadı iğrenç yaa arada ben de içtim onu gerçekten etki etti ama 2 ay önce yine 3 gün gibi adetim geciktiğinde etki etmedi. Maydonoz suyu kesin çözümmüş onu keşfettim.:KK76:
Bilemiyorum ama sanırım çiçeklerini suyun içinde 5-6 dakikadan sonra bekletmemek gerekirmiş,acısını salıyor hemde işe yaramıyor ben ılıyınca bi dikişte içiyorum allaha şükür hep etki ediyor :)

Bilemiyorum ama sanırım çiçeklerini suyun içinde 5-6 dakikadan sonra bekletmemek gerekirmiş,acısını salıyor hemde işe yaramıyor ben ılıyınca bi dikişte içiyorum allaha şükür hep etki ediyor :)
Ben de öyle yapıyordum da acısı asla gitmiyordu boğazımdan:KK43: elbette yine denerim adetim gecikirse sancıdan kıvranmaktan çok daha iyidir acı tat :)

Ben de öyle yapıyordum da acısı asla gitmiyordu boğazımdan:KK43: elbette yine denerim adetim gecikirse sancıdan kıvranmaktan çok daha iyidir acı tat :)
Ağrısı hakkında bişey diyemeyeceğim çünkü ben regl geldiğinde bile anlamayan biriyim :) bi dikişte iç burnunu da bir süre açma canım ancak öyle dayanılabilir oluyor :)

Merhabalr bilmediğim konu hakkında sorum olucak sizlere geçen hafta cumartesi günü ıkı tane agrı kesici içtim adetimde suan 2gün gecikti etkisi olabilir mi sizce ?bu durumu yasayan var mı ?

Bünyeden bünyeye degisebilir bir durum ama agri kesicinin adet geciktirdigini hic duymadim. Ama antibiyotigin geciktirdigine bizzat sahit oldum..

tarçın adet söktürüyor bilimsel mi bilmiyorum ama adet olabilmek için kıvrandığımda bol tarcınlı süt hem adeti söktürüyor hem ağrımı azaltıyor.

Back