Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Civanperçemi iç canım 1-2. Bardakta garanti geliyor. :)Ağrı kesiciyle bi alakası olacağını sanmıyorum hiç başıma gelmedi. Ben de 10 gündür adaçayı içiyorum ama hala regl olamadım 15 gün gecikti karnım davul gibi dolanıyorum ortalıkta![]()
Valla mıCivanperçemi iç canım 1-2. Bardakta garanti geliyor. :)
14 günlük gecikmemin sonunda 2. Bardakta patır patır söktürdü kırmızılarımı :) tavsiye ederim yani ama çok accııııı :)Valla mıama randevu aldım doktordan 5 gün sonrası için bari 5 gün daha olmasam da doktora gittiğime değse
ama alayım civanperçemini dursun evde teşekkürler :)
Ay onun tadı iğrenç yaa arada ben de içtim onu gerçekten etki etti ama 2 ay önce yine 3 gün gibi adetim geciktiğinde etki etmedi. Maydonoz suyu kesin çözümmüş onu keşfettim.14 günlük gecikmemin sonunda 2. Bardakta patır patır söktürdü kırmızılarımı :) tavsiye ederim yani ama çok accııııı :)
Bilemiyorum ama sanırım çiçeklerini suyun içinde 5-6 dakikadan sonra bekletmemek gerekirmiş,acısını salıyor hemde işe yaramıyor ben ılıyınca bi dikişte içiyorum allaha şükür hep etki ediyor :)Ay onun tadı iğrenç yaa arada ben de içtim onu gerçekten etki etti ama 2 ay önce yine 3 gün gibi adetim geciktiğinde etki etmedi. Maydonoz suyu kesin çözümmüş onu keşfettim.![]()
Ben de öyle yapıyordum da acısı asla gitmiyordu boğazımdanBilemiyorum ama sanırım çiçeklerini suyun içinde 5-6 dakikadan sonra bekletmemek gerekirmiş,acısını salıyor hemde işe yaramıyor ben ılıyınca bi dikişte içiyorum allaha şükür hep etki ediyor :)
Ağrısı hakkında bişey diyemeyeceğim çünkü ben regl geldiğinde bile anlamayan biriyim :) bi dikişte iç burnunu da bir süre açma canım ancak öyle dayanılabilir oluyor :)Ben de öyle yapıyordum da acısı asla gitmiyordu boğazımdanelbette yine denerim adetim gecikirse sancıdan kıvranmaktan çok daha iyidir acı tat :)
Merhabalr bilmediğim konu hakkında sorum olucak sizlere geçen hafta cumartesi günü ıkı tane agrı kesici içtim adetimde suan 2gün gecikti etkisi olabilir mi sizce ?bu durumu yasayan var mı ?