• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

merve97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
23
6
1
28
erkek arkadaşımla korunarak birlikte olduk ama adetim 15 gün gecikti. Adetim geciktikten sonra 3 kez farklı günlerde gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı ama hala adet olamadım.Adet olacağıma dair hiç bir belirti hissetmiyorum. Sorunum ne sizce hamile miyim yoksa başka bi rahatsızlığım mı var ne yapmalıyım ?

erkek arkadaşımla korunarak birlikte olduk ama adetim 15 gün gecikti. Adetim geciktikten sonra 3 kez farklı günlerde gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı ama hala adet olamadım.Adet olacağıma dair hiç bir belirti hissetmiyorum. Sorunum ne sizce hamile miyim yoksa başka bi rahatsızlığım mı var ne yapmalıyım ?
Olsa çıkardı aslında testte ama bazen geç çıkabiliyor yine de şüphe duymak lazım canım kan testi yaptıramaz mısın ?

Malesef cunku aile hekimine bildiriliyor iliskinin ustunden 25 gun gecti cikmamasi normal mi

Özel hastaneye falan gitseniz? Kişiden kişiye değişiyor canım bu konuda sürprizler olabiliyor ama korunmuşsunuz aslında korkmamaniz lazim

Yanlış değilde canım idrar testinde geç çıkabiliyor bende öyle olmustu
Afedersinizde korunma yönteminiz hap mı yoksa farklı yöntem mı ?

Canım mesela adete yakın bir zamanda döllenme olmuşsa geç döllenme oluyor o da geç belli oluyor haliyle

Canım mesela adete yakın bir zamanda döllenme olmuşsa geç döllenme oluyor o da geç belli oluyor haliyle
Yani haklisin belli olmamasi normal o zaman sende benim 25 gun gecti birlesmenin üzerinden adetimde 15 gun gecikti 3 farkli markanin testini yaptim hamile olsam cikardi heralde

Yani haklisin belli olmamasi normal o zaman sende benim 25 gun gecti birlesmenin üzerinden adetimde 15 gun gecikti 3 farkli markanin testini yaptim hamile olsam cikardi heralde
Yani canım ben kan testinde öğrenmiştim sonra idrar testi yaptım onda da çıktı

canım normalde ilişkiden 12-14 gün sonra belli olur, 25 gün geçti diyorsun olsa şimdiye çıkardı diye düşünüyorum. Kadın doğuma git bence adet söktürücü versinde rahatlarsın vücut olarak. Gebe kalmak o kadar kolay değil 1 senedir korunmuyorum olmuyor benim.. Sen korunduk diyorsun bide üstüne.

canım normalde ilişkiden 12-14 gün sonra belli olur, 25 gün geçti diyorsun olsa şimdiye çıkardı diye düşünüyorum. Kadın doğuma git bence adet söktürücü versinde rahatlarsın vücut olarak. Gebe kalmak o kadar kolay değil 1 senedir korunmuyorum olmuyor benim.. Sen korunduk diyorsun bide üstüne.
Evet canim cok tesekkur ederim sana azda olsa rahatladim sanirim stresten olamıyorum hic bu kadar gecikmemistim

Evet canim cok tesekkur ederim sana azda olsa rahatladim sanirim stresten olamıyorum hic bu kadar gecikmemistim
kızlar ben normalde 31 ya da 32 günde adet oluyorum.SAt 18 mayıs ve esımle cocuk istiyrz 8 hazıranda belim falan agrıdı sonra ayın 19 da adet olmadım ıdrarda test yaptım negatif cıktı adetımden 3 gün geçti hala adet olmadm ama yaklasık 10 gundur sanki adet olcakmısım gibiyim acaba hamilemiyim yoksa başka sorun olabilir mi?

Back