erkek arkadaşımla korunarak birlikte olduk ama adetim 15 gün gecikti. Adetim geciktikten sonra 3 kez farklı günlerde gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı ama hala adet olamadım.Adet olacağıma dair hiç bir belirti hissetmiyorum. Sorunum ne sizce hamile miyim yoksa başka bi rahatsızlığım mı var ne yapmalıyım ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Olsa çıkardı aslında testte ama bazen geç çıkabiliyor yine de şüphe duymak lazım canım kan testi yaptıramaz mısın ?erkek arkadaşımla korunarak birlikte olduk ama adetim 15 gün gecikti. Adetim geciktikten sonra 3 kez farklı günlerde gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı ama hala adet olamadım.Adet olacağıma dair hiç bir belirti hissetmiyorum. Sorunum ne sizce hamile miyim yoksa başka bi rahatsızlığım mı var ne yapmalıyım ?
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Valla korkuyorum 3 tesstte yanlis cikarmi yaÖzel hastaneye falan gitseniz? Kişiden kişiye değişiyor canım bu konuda sürprizler olabiliyor ama korunmuşsunuz aslında korkmamaniz lazim
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Kondom canimYanlış değilde canım idrar testinde geç çıkabiliyor bende öyle olmustu
Afedersinizde korunma yönteminiz hap mı yoksa farklı yöntem mı ?
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Siz testinizi adet gecikmesinden sonra mi yaotinizUygun şekilde kullandıysaniz sıkıntı yoktur bence korkmayin
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Nasil yani canim gec dollenme nasil oluyorEvet canım geciktikten 15 gün sonra belli olmuştu ama benim adetim duzensizdi geç döllenme olmuştu
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Yani haklisin belli olmamasi normal o zaman sende benim 25 gun gecti birlesmenin üzerinden adetimde 15 gun gecikti 3 farkli markanin testini yaptim hamile olsam cikardi heraldeCanım mesela adete yakın bir zamanda döllenme olmuşsa geç döllenme oluyor o da geç belli oluyor haliyle
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Yani canım ben kan testinde öğrenmiştim sonra idrar testi yaptım onda da çıktıYani haklisin belli olmamasi normal o zaman sende benim 25 gun gecti birlesmenin üzerinden adetimde 15 gun gecikti 3 farkli markanin testini yaptim hamile olsam cikardi heralde
Iste evli olmayınca kan testi korkutuyorYani canım ben kan testinde öğrenmiştim sonra idrar testi yaptım onda da çıktı
- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
canım normalde ilişkiden 12-14 gün sonra belli olur, 25 gün geçti diyorsun olsa şimdiye çıkardı diye düşünüyorum. Kadın doğuma git bence adet söktürücü versinde rahatlarsın vücut olarak. Gebe kalmak o kadar kolay değil 1 senedir korunmuyorum olmuyor benim.. Sen korunduk diyorsun bide üstüne.Yani haklisin belli olmamasi normal o zaman sende benim 25 gun gecti birlesmenin üzerinden adetimde 15 gun gecikti 3 farkli markanin testini yaptim hamile olsam cikardi heralde
Evet canim cok tesekkur ederim sana azda olsa rahatladim sanirim stresten olamıyorum hic bu kadar gecikmemistimcanım normalde ilişkiden 12-14 gün sonra belli olur, 25 gün geçti diyorsun olsa şimdiye çıkardı diye düşünüyorum. Kadın doğuma git bence adet söktürücü versinde rahatlarsın vücut olarak. Gebe kalmak o kadar kolay değil 1 senedir korunmuyorum olmuyor benim.. Sen korunduk diyorsun bide üstüne.
kızlar ben normalde 31 ya da 32 günde adet oluyorum.SAt 18 mayıs ve esımle cocuk istiyrz 8 hazıranda belim falan agrıdı sonra ayın 19 da adet olmadım ıdrarda test yaptım negatif cıktı adetımden 3 gün geçti hala adet olmadm ama yaklasık 10 gundur sanki adet olcakmısım gibiyim acaba hamilemiyim yoksa başka sorun olabilir mi?Evet canim cok tesekkur ederim sana azda olsa rahatladim sanirim stresten olamıyorum hic bu kadar gecikmemistim
adet gecikmesinin 15.günümü ögrendiniz hamileliginizi? bu arada hayirli ugurlu olsun bebeginiz.Evet canım geciktikten 15 gün sonra belli olmuştu ama benim adetim duzensizdi geç döllenme olmuştu