- 1 Nisan 2018
- 91
- 28
- 3
- 50
- Konu Sahibi Annelikyoluuzun
-
Bende adet oldum sandım mutlu olmuştum ama bu ilk gün neler olacak bakalımBende senin durumundayim siyah degilde have renginden biraz daha koyu.niye boyle oluyor anlamadim 3 gundur suruyor
Sık sık değil ama bir kaç ay arayla oluyor buKan birikmesi ya da eski kanın vücuttan atılması diyorlar. Benim de maalesef arada oluyor kan pıhtılaşması nedeniyle. Eğer ilk defa olduysan telaşlanma. Bir kaç reglin daha koyu renk gelirse ve parçalar halinde doktora gitmeni tavsiye ederim. Ben kan sulandırıcı kullandım.
Korunduğu halde hamile olanla çok ama ben sanmıyorum canımHamile olabilir misiniz?
Muzdariplik tavanİki hafta boyunca siyah akıntı görmüş ve doktoru gayet olağan diyen biri olarak bende normal diyorum.
Sanırım bahar ayları vücut kendi kendini ince temizlik yapıyor.
Bu durum çok keşmekeş
Aynen katılıyorum kiste olabilir çünkü ben yaşıyorumSiyaha yakın kirli kan atılması olabilir. Adet öncesi oluşan kistlerin patlaması ya da her durumda topik olan üşütmekte olabilir
Cnm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah daha yeni farkettim bebis olduğu ❤❤❤❤❤❤❤Hamile olabilir misiniz?
AmiiinnnnCnm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah daha yeni farkettim bebis olduğu ❤❤❤❤❤❤❤
Aminnn canım ❤❤❤❤Amiiinnnn
Teşekkür ederim asiyemcim darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?