Adet gecikmesi

ednrarkn44

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
129
45
13
34
Meraba arkadaslarr sorum olucak acil cvb verin yoksa kafayi tirlaticam bu sefer bir bebegim olmasini cok istiyorum. İki aydir klomen kullandim iki aydada 4 tne saglikli yumurtam olusmustu catliyoduda.fakat ilk ay tutmadi ama ikinci ayda adetim 6 gun gecikti ondan snra doktora gottom kan testi verdim. Kandan once ultrasonda doktorum guzel gorunuyo kan testiyle netlestirelim dedi fakat bn eve geldim.eve geldikten snra acik pembe bir leke geldi adet olddugumu sandim uzerinde 4 yada 5 saat gecti pedimi degismek icin lavaboya gottigimde adet olmadigimi sadece kahve rengi akinti geldigini gordum sizce bu nedemektir lutfen cvb verim lutfen bu gibi bi durumla karsilasan varmi.lutfen
Yatdim edin

Peki kan sonucu kaç çıktı

Benim 2 gün oldu sonra kesildi ondan sonra test yaptım bu ne diye ve hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sen de hayırlı haberler alırsın dua ediyorum haber ver mutlaka
Hastaneye gittim degerim 0.54 ondan oncelerde hep 0.01 yada 0.05 gibi sonuc cikmisti doktorum bu sefer degerin yukselmisss eger adet olmassan haftaya bidha test yapalim dedii bakalimm bnden dunden beri sadece kahve rengi akinti geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…