- 31 Temmuz 2022
- 7
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi portakalyokusu
İnşAllah öyledir devam Etmediyse ihtimal varKızlar yardım !
25temmuzda adet olmam gerekiyordu(adetlerim düzenlidir) ama olmadım 29 Temmuzda kahverengi akıntı geldi ama adet yine olmadım. Idrar testi yaptım negatif cıktı. Bugün geçikmemim 7.günü sizce yerleşme kanamasimiydi geç döllenmemi oldu. Yarın kan tahlili verecegim ama desteğe ihtiyacım var...
Sizi çok iyi Anlıyorm inşallah gelmiştir artık bebiş. Gebeliğe engel bir sorununuz var mıydıInsallah 4 yıldır beklenen bebek
Evet cikolata kistim vardı 2 aşılama 1tüp bebek yaptırdik sonra kist cok büyüdü almak zorunda kaldı dr. Bu ay tekrar tüp bebek tedavisine başlayacaktım ama ilk defa reglim gecikti amlyttan sonra bile yaşamadım bunu. Cok iyi anlıyorum demissiniz sizdemi yasadinizSizi çok iyi Anlıyorm inşallah gelmiştir artık bebiş. Gebeliğe engel bir sorununuz var mıydı
Benimde 3 yıl olmadı çocuğum sebebsizdi sonra tüp bebekle gebe kaldım. Ağustos 2021 de doğum yaptım bebeğim vefat 2 gün yaşadı vefat etti. Doğumda oksijensiz kaldı. Evde başka testiniz yok muEvet cikolata kistim vardı 2 aşılama 1tüp bebek yaptırdik sonra kist cok büyüdü almak zorunda kaldı dr. Bu ay tekrar tüp bebek tedavisine başlayacaktım ama ilk defa reglim gecikti amlyttan sonra bile yaşamadım bunu. Cok iyi anlıyorum demissiniz sizdemi yasadiniz
Başınız sağolsun cok zor olmalıBenimde 3 yıl olmadı çocuğum sebebsizdi sonra tüp bebekle gebe kaldım. Ağustos 2021 de doğum yaptım bebeğim vefat 2 gün yaşadı vefat etti. Doğumda oksijensiz kaldı. Evde başka testiniz yok mu
Amin Allah razı olsun, çok zor acısı boşluğu çok başka bşeyBaşınız sağolsun cok zor olmalı2 defa yaptim negatif cıktı artik kan testi vericem negatif görmekten cok yoruldum aslnda kan testinden bile korkuyorum
Merhaba! Cnm benımfe adetım 8 gun gecıktı ve kasık agrımbıde bazı kokulardan midem bulanıyor az once peceteye şefaf bi akıntıyla beraber kucucuk bı acık pembe bi kan gordum senın nasıl olduBaşınız sağolsun cok zor olmalı2 defa yaptim negatif cıktı artik kan testi vericem negatif görmekten cok yoruldum aslnda kan testinden bile korkuyorum
Benimde aynısı olmuştu ama lekenlerim sonraki günlerde arttı o yüzden doktoruma gittim 15. Gununde bir daha gebelik testi ver sonrasinda adet söktürücü kullanalım dedi. 8. Gün erken dedi sende test verecksen bekle istersen geç döllenmelerde cikmiyormuşMerhaba! Cnm benımfe adetım 8 gun gecıktı ve kasık agrımbıde bazı kokulardan midem bulanıyor az once peceteye şefaf bi akıntıyla beraber kucucuk bı acık pembe bi kan gordum senın nasıl oldu
9 gun oldu gecikeli dunde bu gunde cok az pembe kanamam oldu korktum acıkcası kan gibi degık bırsz daha bekleyip testmi yapayım yoksa hemenmı yapayım bılemıyorumBenimde aynısı olmuştu ama lekenlerim sonraki günlerde arttı o yüzden doktoruma gittim 15. Gununde bir daha gebelik testi ver sonrasinda adet söktürücü kullanalım dedi. 8. Gün erken dedi sende test verecksen bekle istersen geç döllenmelerde cikmiyormuş
Merhaba sonucunuz ne ciktiKızlar yardım !
25temmuzda adet olmam gerekiyordu(adetlerim düzenlidir) ama olmadım 29 Temmuzda kahverengi akıntı geldi ama adet yine olmadım. Idrar testi yaptım negatif cıktı. Bugün geçikmemim 7.günü sizce yerleşme kanamasimiydi geç döllenmemi oldu. Yarın kan tahlili verecegim ama desteğe ihtiyacım var...