• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Gecikmesi Yaşıyorum-Farlutal Kullanmak...

floodrain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
3
0
86
Sakarya
Merhabalar; Bu site için teşekkürler sizlerede teşekkürler açıklayıcı ve paylamşımcı bir site olduğu için.. Mayısın 14 ünde ve Haziranın 9 unda 2 gün bile sürmeyen bir adet görmem oldu.. Yalnız 29 mayıs itibariyle Lustral kullandım ama 1 aya yakın zamandır da kullanmıyorum.. Mayıs ayının 4-6 sında en son aile hayatımız oldu ve sonrasında eşimle bir daha görüşemedik..geçen hafta Doktora gittim.. normalde 22-24 günde olmam gereken adet zamanım gecikiğinden dolayı Farlutal verdi ve test yapılmasına gerek olmadığını söyleyerek sadece ultrasonla baktı ve herhangi bir şey görünmedi (bebek,kist vb.) ve hap bitti doktorumu aradım 10 güne kadar görmelisin olmazsan o zaman gel dedi ve ardından şüphemiz kalmasın gebelik testi yaptır dedi muayene esnasında gerek yok demiştive o kadar kafam karıştıki sizlerle paylaşmak istedim..tedirgin oldum..ancak göğüslerim çok ağrılı ve beyaz bir akıntılı durumda,baya kahverengileşti benekleride büyüdü,karın bölgemin aldtında bir ağırlık ve sızlama vari bel ve bacağıma doğru çok ağrı var,ayrıca en kısa sürede gözüm hep uykuda ve halsizlik var..bir hamilelik olması durumunda 2 aylık olması gerekirdi ve ultrasonda görünürdü..şu an yaşadıklarım nedir anlam veremedim..çünkü en srtesli olduğum zamanlarda yinede düzenli adet gören ben nasıl olduda geçen ay azda olsa görmeme rağmen birden 43 gündür göremiyorum ve hap biteli 2 gün oldu..cevaplarınız için teşekkürler..

tatlım önce doktırun o ilacı vermeden kanda gebelik bakmalıydı mutlaka umarım hamile değilmişsindir çünkü o ilaç hamilelikte kullanılmıyor diye biliyorum adet söktürücü çünkü o biliyosun umarım bebek varsada zarar görmemiştir

cnm bende 6 aydır adet duzensızlıgı yasıyorum 3 defa farlulat kullandım... o dedıklerın adet olmadıgın ıcın stresten oluyor adet olunca rahatlarsın.. en gec 10 gune kadar olursun merak etme gecmıs olsun a.s.

acaba oldun mu sonrasında merak ediyorum. bende 2 aydır adet görmedim doktordan geliyorum ve bana doğum kontrol hapı verdi, ama farlutal kullanacağım önce.

Back