Adet Gecikmesi Yaşayanlar

sonkupa

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
515
218
323
Kızlar merhaba, Beklenen adet tarihim 10 marttı. Hiç gecikmezdi normalde ama 2 gün geçti. Beyaz akıntı ve ara ara bel ağrısı var. Bu başlık altında takip edelim istedim. Sizin şüpheleriniz belirtileriniz neler? Birbirimize umut olalım. Umarım hamileyizdir hepimiz

Şimdi kan verdim 9:30 da çıkacakmış acayip heyecanlıyım :)

Cumartesi de olmazsam doktoruma gidicem baksın bi yeter artık ya
Ya kuzum sabret.. Belki idrar testinde çıkmamıştır adet öyle kolay kolay geciken bişey değil ki.. Kan testi versene acile gidip

Bayağı zamandır.. Ağustosta bir düşüğüm oldu . Bi kızım var 7 yaşında. olursa bu 3.gebeliğim olacak inşallah

Bayağı zamandır.. Ağustosta bir düşüğüm oldu . Bi kızım var 7 yaşında. olursa bu 3.gebeliğim olacak inşallah
Çok şükür Bi evladın varmış bak olmayacak bişey değil demekki o heyecanı o evlat kokusunu, değerini biliyorsun ne güzel, Bi kere olduysa, bir daha olur üzülme sen güzel anne..

Çok şükür Bi evladın varmış bak olmayacak bişey değil demekki o heyecanı o evlat kokusunu, değerini biliyorsun ne güzel, Bi kere olduysa, bir daha olur üzülme sen güzel anne..
Evet, evlat demek herşey demek teşekkür ederim. Rabbim bütün bekleyenlere o kokuyu içine çekmeyi nasip etsin inşallah

Evet, evlat demek herşey demek teşekkür ederim. Rabbim bütün bekleyenlere o kokuyu içine çekmeyi nasip etsin inşallah
Amin inşallah inşallah bende 2seneden fazla bekledim.. Nasipse 7ay sonra evlat kokusunu duyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…