- 11 Temmuz 2013
- 515
- 218
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptım 2 kere negatif çıktı hala adet olmayınca kanda baktırayım dedimNeden test yapmıyorsun, iki gün geçmiş varsa çıkar
Kanda varsa çıkar, inşallah hamilesindir canımTest yaptım 2 kere negatif çıktı hala adet olmayınca kanda baktırayım dedim
Negatif çıktı gebe değilimKanda varsa çıkar, inşallah hamilesindir canım
Negatif çıktı gebe değilim
ÜzüldümNegatif çıktı gebe değilim
Bende bugün aldım kan testimin sonucunu kuzum kocaman bir hayal kırıklığıNegatif çıktı gebe değilim
Adet oldunmu pekiBende bugün aldım kan testimin sonucunu kuzum kocaman bir hayal kırıklığıAllahım hayırlısını versin ne diyelim hayırlı zamanda gelsin minikler❤
Cumartesi de olmazsam doktoruma gidicem baksın bi yeter artık ya(( keşke olsaydın..
Ya kuzum sabret.. Belki idrar testinde çıkmamıştır adet öyle kolay kolay geciken bişey değil ki.. Kan testi versene acile gidipCumartesi de olmazsam doktoruma gidicem baksın bi yeter artık ya![]()
Zaten kan testinde negatif çıktı beni üzen de oYa kuzum sabret.. Belki idrar testinde çıkmamıştır adet öyle kolay kolay geciken bişey değil ki.. Kan testi versene acile gidip
YaaZaten kan testinde negatif çıktı beni üzen de o![]()
Çok şükür Bi evladın varmış bak olmayacak bişey değil demekki o heyecanı o evlat kokusunu, değerini biliyorsun ne güzel, Bi kere olduysa, bir daha olur üzülme sen güzel anne..Bayağı zamandır.. Ağustosta bir düşüğüm oldu . Bi kızım var 7 yaşında. olursa bu 3.gebeliğim olacak inşallah
Evet, evlat demek herşey demek teşekkür ederim. Rabbim bütün bekleyenlere o kokuyu içine çekmeyi nasip etsin inşallahÇok şükür Bi evladın varmış bak olmayacak bişey değil demekki o heyecanı o evlat kokusunu, değerini biliyorsun ne güzel, Bi kere olduysa, bir daha olur üzülme sen güzel anne..
Amin inşallahEvet, evlat demek herşey demek teşekkür ederim. Rabbim bütün bekleyenlere o kokuyu içine çekmeyi nasip etsin inşallah
Olmadım daha ya son adetim 18 ocak pko var o yüzden düzensizAdet oldunmu peki