• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesi ve yumurta oluşumu

tuanabz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
62
0
96
Bursa
merhabalar.
benim adetim hep düzenli gelirdi en fazla 2 gün aksardı. bu ay tam 10 gün gecikti.
test yaptım hamilelik yok. dün dr. a gittim ultrason baktı muayene etti kan testi yaptı. yumurta oluşmuş birçok sende dedi. bi ilaç mı kullandın yumurta oluşumu için dedi. kullanmadığımı söyledim. normalde yumurtaların çatlaması gerekiyodu bu zaman kadar dedi. bana adet söktürücü ilaç verdi. Ama ben pek güvenemedim dr.a.Acaba gebelik olabilir mi yada bu günlerde oluşabilir mi? ilaçla adet görmek istemiyorum. çünkü ilk defa böyle gecikti devamlı değil. Bana psikolojik olarak hamileymişim gibi geliyo :D bilmiyorum ne yapacağımı.... :umursamaz:

aynı dert bende de var:))bilmiyorum ki tatlım,benim de adetim gelmezse pzazartesi dr a gideceğim bakalım.

arkadaşım yumurtaların olduğu halde çatlamadıysa hormonlarında da sorun olabilir yada kiat gibi bir oluşum dicem ama o ultrasonda çıkardı. Peki kanda birşey çıkmadı mı. Özellikle prolaktin yükseldiği zaman regl görülemiyor. Öyle olsa da doktor kanda görürdü gerçekten bilemiyorum ama stresten de olabilir. Biraz daha bekle ama gelmezse regli söktürücülerden kullanmalısın hatta bir süre doğum kontrol hapı bile kullanmak düzene girmesi açısından yararlı oluyor.

arkadaşım yumurtaların olduğu halde çatlamadıysa hormonlarında da sorun olabilir yada kiat gibi bir oluşum dicem ama o ultrasonda çıkardı. Peki kanda birşey çıkmadı mı. Özellikle prolaktin yükseldiği zaman regl görülemiyor. Öyle olsa da doktor kanda görürdü gerçekten bilemiyorum ama stresten de olabilir. Biraz daha bekle ama gelmezse regli söktürücülerden kullanmalısın hatta bir süre doğum kontrol hapı bile kullanmak düzene girmesi açısından yararlı oluyor.
ya kan testi sonucunu göremedim tlf. ile sonucu sordum dr. a tahlillerin temiz bir sorun yok dedi. bi kaç gün daha bekliycem çünkü ilk defa oluyo benim böyle devamlı olsa zaten hap kullanırdım. Benim kafama takılan yumurtalar çatlamadıysa bu arada hamile kalabilirmiyim acaba??? Bu ihtimal varsa hap kullanınca hamilelik oluşmaz diye düşünüyorum. Bilmiyorum tabiki belki de imkansız bir durumdur mantık olarak düşünüyorum sadece.... :(

TeŞekkÜrler yorumlarınız ıÇın.
Neyse yarın baŞka bı dr. A gıdıcem bakalım o da ılaÇ kullan derse baŞlarım artık...

Tekrar kan testı yaptırdım yok 1,24 Çıktı beta hcg. BaŞladım artık faltural e. Bakalım hayırlısı.

Back