Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün geciktiKızlar selam, adetim normalde son 6 aydır 28 günde 1 oluyor ara ara degisiyordu ama son aylarda düzenliydi. Eşim vajina girisine bosaldi adetim gecikti yaa.Gebelik ihtimali olabilir mi, gebelik testi ne zaman yapılsa çıkar?lütfen yardım kizlar
Üç gün gecikti olacak gibi karnımda agri var, ara sıra sizi oluyor ve akintim var orta kıvamlı söylemesi ayip. Goguslerim şişti yani adet belirtileri gibi , ara sıra midemde bulanti oluyor psikolojik gibi de olabilirKaç gün gecikti
Adetten kaç gün sonra ilişki olduEvet mevsim geçişlerinde oluyor. Test yapicam da birkaç gün geçsin diye bekliyorum hevesim boşa çıkmasa keske istemiyordum ama olması ihtimali bile çok güzelmiş
O zaman risk var evet hamile olabilirsiniz çok az kaçsa bile yeterli olur, benim kuzenim bu şekilde hamile kaldıYumurtlama zamanına yakın oldu , adetten 14 gün kadar önce iste
O zaman risk var evet hamile olabilirsiniz çok az kaçsa bile yeterli olur, benim kuzenim bu na
O zaman risk var evet hamile olabilirsiniz çok az kaçsa bile yeterli olur, benim kuzenim bu şekilde hamile kaldı
Geri çekilmeyle mivajinismus falan miO zaman risk var evet hamile olabilirsiniz çok az kaçsa bile yeterli olur, benim kuzenim bu şekilde hamile kaldı
Kücük bebegi vardı zaten korunmasız ilişki olmuş ama geri cekilmiş eşi birazı kacmış kuzenim hemen tuvalete gitmiş neticeten tek ilişkiyle hamile kaldı, bize de nasip olsa keşkeGeri çekilmeyle mivajinismus falan mi
Olsun ne güzel olmuş, kısmet olacak oldu mu oluyor demekKücük bebegi vardı zaten korunmasız ilişki olmuş ama geri cekilmiş eşi birazı kacmış kuzenim hemen tuvalete gitmiş neticeten tek ilişkiyle hamile kaldı, bize de nasip olsa keşke