Kac gunde bir regl oluyordun kiNerdeyse iki ay olacak hic boyle olmamisti olan adet belirtileride kayboldu sanko hic adet olmicakmisim gibi geliyo
Normalimm 30 gun ramazanda yada cok stresli oldugum zamanlarda 35 olabiliyo antibiyotik kullanmistim birkere o ayda 40. Gun oldum genel olarak duzensiz ama bu ay 55. Gunum hala olamadim adet olmam gerektigi gun baya akintim oldu pesine adet gelmesi gerekirken hicbise gemedi Direk hamilelikten suphelendim ama on gun onceki beta hcg 1.23 negatifKac gunde bir regl oluyordun ki
Hadi ya niye boylee olduki kist vs olusmjs olabilir miNormalimm 30 gun ramazanda yada cok stresli oldugum zamanlarda 35 olabiliyo antibiyotik kullanmistim birkere o ayda 40. Gun oldum genel olarak duzensiz ama bu ay 55. Gunum hala olamadim adet olmam gerektigi gun baya akintim oldu pesine adet gelmesi gerekirken hicbise gemedi Direk hamilelikten suphelendim ama on gun onceki beta hcg 1.23 negatif
Bilmiyorum ki hic basima gelmedi ama kist olsa ultrasonda belli olmazmi karnimdan ultrasonla bakti rahim duvarini ölctu yumurtaliklarin rahmin temiz dedi hormon testlerimde normal hatta ben normalde dogumdan sonra kansiz kaldim hep kansizlik sorunum vardi o bile duzelmis olarak cikti hicbise cikmamasida insani sinir edebiliyomus yani bazenn off offfHadi ya niye boylee olduki kist vs olusmjs olabilir mi
Kist olsa evet ultrasonda cikardi ama ilk kez boyle oluyosa normaldir sikma kendini biraz daha bekle birdaha boyle tekrar ederse o zaman vesvese yaparsin bence stres yapma canim benimmBilmiyorum ki hic basima gelmedi ama kist olsa ultrasonda belli olmazmi karnimdan ultrasonla bakti rahim duvarini ölctu yumurtaliklarin rahmin temiz dedi hormon testlerimde normal hatta ben normalde dogumdan sonra kansiz kaldim hep kansizlik sorunum vardi o bile duzelmis olarak cikti hicbise cikmamasida insani sinir edebiliyomus yani bazenn off offf
Kist olsa evet ultrasonda cikardi ama ilk kez boyle oluyosa normaldir sikma kendini biraz daha bekle birdaha boyle tekrar ederse o zaman vesvese yaparsin bence stres yapma canim benimm
civanperçemi diye 4 tl lik bitki var. papatyagillerden..şekersiz içersen 3 gün içinde oluyorsun..sitede de bayağı kişi denemiş sonuç olumlu..beni de denekler arasında sayabilirsin..
Olmadim ve hic bi belirtimde yok , acikcasi bende hamilelikten supheleniyorum ama adetimi bir hafta gece kan tahlilim negatif cikti o yuzden kafam cok karisik siz nasil ne kadar gectiginde ogrendinizMerhaba merak ettim acaba regl oldunuzmu
Bende ikinci hamileligimde çok sonra öğrendim konularimda varda gebe olabilirsiniz
Hamilelilk durumun varmi cnm belki hamilesindirKizlar bugun 31.gunn ben 31.gun regl olurum genelde 32 cok nadirdir hafif agrim var yarin olurmuyum sizce
Yok hayirrrrHamilelilk durumun varmi cnm belki hamilesindir
Himm ozmn gelir ya elbet gelecek daha bi guncuk gecmisYok hayirrrr
Adetim on gün geçtiğinde kanda 8.3 çıkmıştıOlmadim ve hic bi belirtimde yok , acikcasi bende hamilelikten supheleniyorum ama adetimi bir hafta gece kan tahlilim negatif cikti o yuzden kafam cok karisik siz nasil ne kadar gectiginde ogrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?