adet gecikmesi ve pembe leke yardım lütfen

aysgl4485

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
14
1
arkadaşlar ilk denememiz bu ay ve ben 4 gün geciktim gögüslerim her zaman adet zamanı hassas olurdu ama şimdi tshirt dahi giyemeyecek kadar acıyor arabada cukurlara falan gırıncede yanı daha hassas ve fazla.Kabızlık yasıyorum ama bu normal gıbı algılıyorum cunk zaman zaman olur.Asıl sormak ıstedıgım 4 gun gecıktı adet gunum fakat dun pembe bir leke vardı ama daha sonra hıç bir sey yok .Bu konuılarda cok bılgısızım pembe leke olunca adet oldum dıye dusundum fakat hala onun dısında bır sey yok. Hamile olma ıhtımali soz konusumu ? tesekkurler sımdıden cevaplayan herkese

Son düzenleme:
kimesmi cevap vermez

cevap verdiğin için teşekkürler. Hayır yapmadım bırazdaha gecsın o zaman yapayım dıyorum ama bu pembe sıvı dün geldi ama bu saate kadar başka bir sey yok 4. gun bugun .adet olduğumu duşundum fakat başka bırseyde olmadı.ayrıca 4. gun dıye ben düşünüyorum belkid daha fazla gecen ay 1 hazıranda olmuştum ondan önceki ayda 30nisan hesaplamalara gırıyorum orada 4 temmuz çıkıyor aslında ben 1 temmuzda adetımı bekliyordum fakat dun sadece pembe sıvı geldi buda adet olduğumu dundurdu fakat uzerınden 1 gun gecmesıne rağmen baskabırsey yok tecrübeli arkadaşlara bunu soemak ıstedım fıkır tahmın verırsenız o bıle yeter bana.

kimesmi cevap vermez

cevap verdiğin için teşekkürler. Hayır yapmadım bırazdaha gecsın o zaman yapayım dıyorum ama bu pembe sıvı dün geldi ama bu saate kadar başka bir sey yok 4. gun bugun .adet olduğumu duşundum fakat başka bırseyde olmadı.ayrıca 4. gun dıye ben düşünüyorum belkid daha fazla gecen ay 1 hazıranda olmuştum ondan önceki ayda 30nisan hesaplamalara gırıyorum orada 4 temmuz çıkıyor aslında ben 1 temmuzda adetımı bekliyordum fakat dun sadece pembe sıvı geldi buda adet olduğumu dundurdu fakat uzerınden 1 gun gecmesıne rağmen baskabırsey yok tecrübeli arkadaşlara bunu sormak ıstedım fıkır tahmın verırsenız o bıle yeter bana.

o zaman birkaçgün daha bekle..zaten adet olmazsan gelen yerleşme kanamasıdır..daha önce böyle bir şey yaşadın mı..yani adet olmadan önce lekelenmen oluyormu yoksa hemen adet mi oluyorsun..umarım rabbim gönlüne göre verir..

yerleşme kanaması da olabilir..test yaptın mı?

cevap verdiğin için teşekkürler. Hayır yapmadım bırazdaha gecsın o zaman yapayım dıyorum ama bu pembe sıvı dün geldi ama bu saate kadar başka bir sey yok 4. gun bugun .adet olduğumu duşundum fakat başka bırseyde olmadı.ayrıca 4. gun dıye ben düşünüyorum belkid daha fazla gecen ay 1 hazıranda olmuştum ondan önceki ayda 30nisan hesaplamalara gırıyorum orada 4 temmuz çıkıyor aslında ben 1 temmuzda adetımı bekliyordum fakat dun sadece pembe sıvı geldi buda adet olduğumu dundurdu fakat uzerınden 1 gun gecmesıne rağmen baskabırsey yok tecrübeli arkadaşlara bunu soemak ıstedım fıkır tahmın verırsenız o bıle yeter bana.

hayır daha once böyle olmadı.olsa bıle böyle önceden gelıpte 1 gun ara verdıgı hıc olmadı. once hıssedıyordum gelecegını ve o gun oluyordum. sımdı ıse 10 gundur gous ağrısı hassasıyetı cekıyorum dıger aylara gore cok daha fazla ve bırde bu ıste...

10 gündür o göğüs hassasiyetini yaşıyorsan hamile olabilirsin bende öyle farkettim dediğin gibi arabada giderken bile yürürken hep acıyodu hadi hayırlısı :) bende idrar testi yap varsa çıkar

canim o koyu akıntı dedikleri rahimde kanama olmuş ama daha sonra kesilmiş olan akıntı. Yani içerde biraz beklemiş daha sonra kendini dışarı atms. Eğer pembe akintin geldi ise taze... brn hamis olduğumu nisanda öğrendim ama test bile yaptrmadim dikkat edersen kendi bedenini taniyosan anlasiliyo zaten. Normalde göğüs agrm adetten 4 5 gün önce agrmaya başlamıştı. O ay adetm bitti 5 6 gün sonra agrmaya başladı. Erken döllenme olmuş bende. Srnin için hayrlisi olssun..

tesekkurler bu sabah test yaptım ve koyu bir şekilde iki çizgi gordum 30 sanıye içinde hemen belirdi. bu test sonucu kesınmıdır acaba suphe ettım ıkıncısını denedım ondada ıkı cizgi çıktı . 1 gun once taylod içmiştim usuttugum ıcın o ıkı cızgı cıkmasına sebep olabılırmı acaba. cuma gunude kan testı yaptıracagım. ve bu arada adet olmadım hala ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…