kimesmi cevap vermez
kimesmi cevap vermez
cevap verdiğin için teşekkürler. Hayır yapmadım bırazdaha gecsın o zaman yapayım dıyorum ama bu pembe sıvı dün geldi ama bu saate kadar başka bir sey yok 4. gun bugun .adet olduğumu duşundum fakat başka bırseyde olmadı.ayrıca 4. gun dıye ben düşünüyorum belkid daha fazla gecen ay 1 hazıranda olmuştum ondan önceki ayda 30nisan hesaplamalara gırıyorum orada 4 temmuz çıkıyor aslında ben 1 temmuzda adetımı bekliyordum fakat dun sadece pembe sıvı geldi buda adet olduğumu dundurdu fakat uzerınden 1 gun gecmesıne rağmen baskabırsey yok tecrübeli arkadaşlara bunu soemak ıstedım fıkır tahmın verırsenız o bıle yeter bana.
yerleşme kanaması da olabilir..test yaptın mı?
o zaman birkaçgün daha bekle..zaten adet olmazsan gelen yerleşme kanamasıdır..daha önce böyle bir şey yaşadın mı..yani adet olmadan önce lekelenmen oluyormu yoksa hemen adet mi oluyorsun..umarım rabbim gönlüne göre verir..
hayır daha once böyle olmadı.olsa bıle böyle önceden gelıpte 1 gun ara verdıgı hıc olmadı. once hıssedıyordum gelecegını ve o gun oluyordum. sımdı ıse 10 gundur gous ağrısı hassasıyetı cekıyorum dıger aylara gore cok daha fazla ve bırde bu ıste...[/Q
birde ayrıca formlarda tutunma kanaması dıye hep koyu renk yazılmış benımkı gıbı pembe olma ıhtımalı varmı ? ve cevapların içinde cok tesekur ederim Allah razı olsun
canim o koyu akıntı dedikleri rahimde kanama olmuş ama daha sonra kesilmiş olan akıntı. Yani içerde biraz beklemiş daha sonra kendini dışarı atms. Eğer pembe akintin geldi ise taze... brn hamis olduğumu nisanda öğrendim ama test bile yaptrmadim dikkat edersen kendi bedenini taniyosan anlasiliyo zaten. Normalde göğüs agrm adetten 4 5 gün önce agrmaya başlamıştı. O ay adetm bitti 5 6 gün sonra agrmaya başladı. Erken döllenme olmuş bende. Srnin için hayrlisi olssun..