- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Allah size ve bebisinize uzuun ve mutlu ömür nasip etsin inşallah :) gebelik vardır ama hiç umudum yok soğan geciktirmiş olabilir diye dusunuyorum.Hamile olabilrsin canım gebelik testi yap bende gebelik testi yapmadan lh testi yapmıştım ve adete yakın silik çıkmıştı, sonra gebelik testi yaptım onda da silik çıktı ve hamile olduğumu öğrenmiştim ilk bebeğimde.
İnşallah çok sağolun. Soğan kürünün de geciktirdiğini duymuştum Allah gönlünüze göre versinAllah size ve bebisinize uzuun ve mutlu ömür nasip etsin inşallah :) gebelik vardır ama hiç umudum yok soğan geciktirmiş olabilir diye dusunuyorum.
Canım valla bayağı koyu çıkmış böyle koyu olunca hamilelik diyorlar. Umutlandirmak istemem ama yumurtlama gecikmiş olabilir mi takip ettin mi öncesinde. Ben soğan suyu içtim benim ki ni geciktirdi ama hiç ovulasyon testi yapmamıştım. İnş sen hamilesindir içimden testi görünce hamilelik geçti valla inş öyledir ya:) rabbim gönlüne göre versin çok istiyorsun biliyorum. Hemen test yap lütfenAllah size ve bebisinize uzuun ve mutlu ömür nasip etsin inşallah :) gebelik vardır ama hiç umudum yok soğan geciktirmiş olabilir diye dusunuyorum.
Yok canım içerken LH ile takip etmedim. Gecikmelerimde oluyodu zaten birazda adetimi düzenlesin diye sogan icmistim. Gecikirse de 1 hafta 10 gün sonra test yaparım diyodum. Bugün de aklıma geldi. LH testi yapayım dedim. Sonuç bu çıktı :)Canım valla bayağı koyu çıkmış böyle koyu olunca hamilelik diyorlar. Umutlandirmak istemem ama yumurtlama gecikmiş olabilir mi takip ettin mi öncesinde. Ben soğan suyu içtim benim ki ni geciktirdi ama hiç ovulasyon testi yapmamıştım. İnş sen hamilesindir içimden testi görünce hamilelik geçti valla inş öyledir ya:) rabbim gönlüne göre versin çok istiyorsun biliyorum. Hemen test yap lütfen
Amin çok teşekkür ederim :)İnşallah çok sağolun. Soğan kürünün de geciktirdiğini duymuştum Allah gönlünüze göre versin
Yumurtlama akıntısı daha önce geldiyse ınş hamileliktir bu sefer canım benim :)Yok canım içerken LH ile takip etmedim. Gecikmelerimde oluyodu zaten birazda adetimi düzenlesin diye sogan icmistim. Gecikirse de 1 hafta 10 gün sonra test yaparım diyodum. Bugün de aklıma geldi. LH testi yapayım dedim. Sonuç bu çıktı :)
Canım inan hiç dikkat etmedim ama beyaz akıntım çoktu. Hep ıslaklık hissettim bu ay çok değisikti :)Yumurtlama akıntısı daha önce geldiyse ınş hamileliktir bu sefer canım benim :)
O zaman dua edelim hamilelik olsun canım. Bu kadar net bir test ya hamilelik ya da yumurtlama belirtisi ama regl geçtiyse insanın aklına da tek birşey geliyorCanım inan hiç dikkat etmedim ama beyaz akıntım çoktu. Hep ıslaklık hissettim bu ay çok değisikti :)
Kesinlikle etiketlerim canım pozitif düşüncelerin için çok teşekkür ederim inşallah hissettiğin gibi olur :)Test yapınca beni de etiketle canımgulayse6378 catlarim ben meraktan şimdi:)
İnşallah hamileliktir canım :)Hamileligimi ogrendikten sonra ben de merak edip lh testi yapmistim koyu çıkmıştı senin de hamilelikten olabilir canim test yap mutlaka
Az önce tekrar LH testi yaptım sonuç buNaptin canım başka test falan yaptin mı?
Canim gebelik testi yap bence hamilesin hadi haberlerini bekliyorumAz önce tekrar LH testi yaptım sonuç bu
Süper :) valla sonu pozitif bence de:) belirti falan hissediyor musun canımAz önce tekrar LH testi yaptım sonuç bu
Kasıklarım agriyor adet olucam zannediyorum ama yok gögüslerimi artik sırtımda taşımak istiyorum o kadar ağırlarSüper :) valla sonu pozitif bence de:) belirti falan hissediyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?