Adet gecikmesi ve negatif test

munzevii93

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
39
13
8
32
Merhaba arkadaşlar 1buçuk yıllık evliyim şuana kadar çocuk olmadı bende pcos var ama adetlerim düzenli. 3 aydır inofolic combi kullanıyordum normalde adetlerim 27-28 günde ama bu ilacı kullandığım ilk 2 ay 30ve31 oldu ve bu ay daha da gecikti tam 1 hafta geciktim. Bugün kaset test yaptım negatif çıktı baya bi ümitliydim oysaki. Sürekli adet olacak gibi karın ağrısı ara ara kasıkta batmalar ve bacaklarda ağrı ve halsizlik var. Aslında bunlar normal adet belirtilerim ama tek fark normalde göğüslerde hassasiyet 1 hafta öncesinden başlar bende ama ne ağrı ne hassasiyet hiç bi şey yok. Birkaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum aranızda böyle negatif görüp pozitife dönen ya da benzer şeyleri yaşayan var mı?

Ben de gecikmenin ikinci gunundeyim. Bugün akıntım olmaya başladı. Sağ kasıkta batmalar yaşıyorum. Dün test yaptım negatifti. Bekleyelim bakalim

Diğer konularda da baktım da sanırım birçok kişi bu ay gecikme yaşıyor oruç mu etkiledi acaba neyse bekleyelim bakalım biraz daha

Merhaba benimde gecikmemin 10. Günü bugün 8. Günde test yaptım negatif 1.5 senedir bizde uğraşıyoruz bende de pcos var inşallah hamileyizdir

Umarım hamilesindir ama ben 3 yıllık evli ve pcolu olarak sana yine söylim tek tarafli düşünme eşinde bir test versin eğer vermediyse spermiogramm testi. En azından ona göre yol alırsınız kilo varsa verin etkili

Kızlar kusura bakmayın yeni görüyorum msjları, maalesef 10.günde konuyu açtıktan birkaç gün sonra regl oldum bu ay da olmadı yani nasip bakalım umarım sizlerde vardır bebiş

Teşekkür ederim eşim de verdi onda çok şükür bi sıkıntı yok bende kilo da yok bakalım bu ay bir de rahim filmi çektircem inşallah, umarım temiz çıkarda tüm isteyenler olarak bebeklere kavuşuruz en kısa zamanda :)

İnşallah canım amin. Sorun yoksa kafana takma takviye al inositol kiloda yokmuş sorun olacağını düşünmüyorum piskolojik olarak da etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…