- 24 Haziran 2019
- 142
- 18
- 48
- 28
- Konu Sahibi busraergun
-
Bende senin gibi bacim 9 gününde test verdim 1 xikti halada olmadimHerkese iyi akşamlar. Burada yeniyim. Ben 10 aylık evliyim. Evlendikten beri hep düzenli adet olan birisiyim. Ilk defa bu kadar gecikti. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunduk. Adetim 10 gün gecikti. Gecikmenin 3.gunu idrar testi negatifti. Gecikmenin 9.gunu kan verdim 0.15 çıktı. Ama hala adet olmadım. Herhangi bir belirtim de yok. Geç döllenme diye birsey duydum ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce sorun ne kafayı yemek üzereyim şuan daha düşünmüyorduk.
Neden böyle ki yaBende senin gibi bacim 9 gününde test verdim 1 xikti halada olmadim
Allahın verdiği canı almakta doğru gelmiyorKafayı yiyecek ne var doktora gitsenize istemiyorsanız aldırırsınız madem
Aslında pekde istemiyorum ama olsada sorun değil kızım 20 aylik biraz daha büyüsün diyorum ama olsun da istiyorum bakalım ☺Allahın verdiği canı almakta doğru gelmiyor
Birdaha ne zaman test yapmalıyım pekiGeç döllenme olabilir veya psikolojik olarak hamile miyim diye düşünüp kendiniz geciktiriyo olabilirsiniz
İnşallah gönlünüzce olur herseyAslında pekde istemiyorum ama olsada sorun değil kızım 20 aylik biraz daha büyüsün diyorum ama olsun da istiyorum bakalım ☺
Bişey dicem korunuyorsan nasıl hamile kalmayı bekliyorsun ki? Burada korunmadan yıllarca hamile kalamayan insanlar var. Büyük ihtimalle stresten gecikmiştir sizinki sakin olun düşünmeyin yada çok kafanız karışıksa doktora gidinHerkese iyi akşamlar. Burada yeniyim. Ben 10 aylık evliyim. Evlendikten beri hep düzenli adet olan birisiyim. Ilk defa bu kadar gecikti. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunduk. Adetim 10 gün gecikti. Gecikmenin 3.gunu idrar testi negatifti. Gecikmenin 9.gunu kan verdim 0.15 çıktı. Ama hala adet olmadım. Herhangi bir belirtim de yok. Geç döllenme diye birsey duydum ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce sorun ne kafayı yemek üzereyim şuan daha düşünmüyorduk.
Olmadığınız süre boyunca iki günde bir kaset test yapın bence silik çıkarsa da kan verinBirdaha ne zaman test yapmalıyım peki
Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi olarak sayılmıyor 'bence ' kondom kullanın Allah korusun hamile kalırsınız sonraHerkese iyi akşamlar. Burada yeniyim. Ben 10 aylık evliyim. Evlendikten beri hep düzenli adet olan birisiyim. Ilk defa bu kadar gecikti. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunduk. Adetim 10 gün gecikti. Gecikmenin 3.gunu idrar testi negatifti. Gecikmenin 9.gunu kan verdim 0.15 çıktı. Ama hala adet olmadım. Herhangi bir belirtim de yok. Geç döllenme diye birsey duydum ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce sorun ne kafayı yemek üzereyim şuan daha düşünmüyorduk.
Ya geri çekinmenin çokta koruyucu olmadığını öğrendik o yüzden biraz korkumBişey dicem korunuyorsan nasıl hamile kalmayı bekliyorsun ki? Burada korunmadan yıllarca hamile kalamayan insanlar var. Büyük ihtimalle stresten gecikmiştir sizinki sakin olun düşünmeyin yada çok kafanız karışıksa doktora gidin
Peki fark eder mi ne zaman yaptığımız yani sabah uyanınca değil de kahvaltı sonrası falanOlmadığınız süre boyunca iki günde bir kaset test yapın bence silik çıkarsa da kan verin
Gecen aylarda benimde boyleydi adetim duzenli gelen adet bi türlü gelemiyordu lekelenmelerim oluyordu adet olmak icin duphaston kullandim ve regl gördüm 24 nisanda bende surekli test yapiyordum kan veriyordum cikmiyordu gebelik cikmiyorsa bence yoktur kist vs olmus olabilir yumurtaliklarinda adetle atilir doktoruna danisip duphaston kullanabilirsinHerkese iyi akşamlar. Burada yeniyim. Ben 10 aylık evliyim. Evlendikten beri hep düzenli adet olan birisiyim. Ilk defa bu kadar gecikti. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunduk. Adetim 10 gün gecikti. Gecikmenin 3.gunu idrar testi negatifti. Gecikmenin 9.gunu kan verdim 0.15 çıktı. Ama hala adet olmadım. Herhangi bir belirtim de yok. Geç döllenme diye birsey duydum ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce sorun ne kafayı yemek üzereyim şuan daha düşünmüyorduk.
Valla bence sabah ilk tuvaletiniz ile yapın testiPeki fark eder mi ne zaman yaptığımız yani sabah uyanınca değil de kahvaltı sonrası falan
Bugün yine yaptım kaset test ve yine negatifOlmadığınız süre boyunca iki günde bir kaset test yapın bence silik çıkarsa da kan verin
Biraz daha bekleyecegim eğer hala birsey çıkmazsa normal kontrole gideceğim umarım kist vs yokturGecen aylarda benimde boyleydi adetim duzenli gelen adet bi türlü gelemiyordu lekelenmelerim oluyordu adet olmak icin duphaston kullandim ve regl gördüm 24 nisanda bende surekli test yapiyordum kan veriyordum cikmiyordu gebelik cikmiyorsa bence yoktur kist vs olmus olabilir yumurtaliklarinda adetle atilir doktoruna danisip duphaston kullanabilirsin
Benim adetim o sekilde duzensizlestikten sonraki ay hamile kaldim rahim kendini hazirliyor diyorlar bide ne kadar dogru bilmiyorumBiraz daha bekleyecegim eğer hala birsey çıkmazsa normal kontrole gideceğim umarım kist vs yoktur
Sizin şuan ne durumda ben hala olamadım aksam işten gelince test yaptım negatif yineBende senin gibi bacim 9 gününde test verdim 1 xikti halada olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?