F filiztn Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2023 27 5 1 27 23 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filiztn #1 Adetim 10 gün gecikti ve 3 gündür hafif kahverengi akıntım oluyor ama regl olmuyorum. Adet gecikmesinin 8. Günü idrar testi yaptım negatif. Sizce sebebi ne ? Hamilelik olabilir mi?
Adetim 10 gün gecikti ve 3 gündür hafif kahverengi akıntım oluyor ama regl olmuyorum. Adet gecikmesinin 8. Günü idrar testi yaptım negatif. Sizce sebebi ne ? Hamilelik olabilir mi?
L livdunham Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Haziran 2024 33 36 3 36 23 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filiztn #2 hamilelikde olabilir ama 8.gunde cikar diye tahmin ediyorum kahverengi leke kistden de oluyor basima geldi
hamilelikde olabilir ama 8.gunde cikar diye tahmin ediyorum kahverengi leke kistden de oluyor basima geldi
A aysegorsel Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 34 2 1 26 10 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filiztn #3 livdunham .!.: hamilelikde olabilir ama 8.gunde cikar diye tahmin ediyorum kahverengi leke kistden de oluyor basima geldi Genişletmek için tıkla... Merhaba regli öncesi bende de akıntı oldu regliniz gecikti mi
livdunham .!.: hamilelikde olabilir ama 8.gunde cikar diye tahmin ediyorum kahverengi leke kistden de oluyor basima geldi Genişletmek için tıkla... Merhaba regli öncesi bende de akıntı oldu regliniz gecikti mi