Benimde kahverengi akıntım oldu test yaptım pozitif görünüyor yarında kan sonucum çıkacak sizinkide gebelik belirtisi olabilir canım hayırlısı olsunGebelik belirtisi mi acaba? Cok heyecanlıyım?
Gerçekten mii???Benimde kahverengi akıntım oldu test yaptım pozitif görünüyor yarında kan sonucum çıkacak sizinkide gebelik belirtisi olabilir canım hayırlısı olsun
Sadece bu oldu 2 gündür de sürekli bi uyuma isteği geliyorGerçekten mii???Sizin baska ne gibi belirtileriniz oldu acaba? Hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum cok korkuyorum da olumsuz bisey duymaktan.. Bende mi kan versem? Bu akıntı kaç günlük gebelikte oluyor acaba
Kan sonuclarımda cıktı.1,20 beta gebelik görünmüyor fakat diğer hormonların da normal paylastım post açıp sizce neden lekelenme yaşıyor olabilirim?Sadece bu oldu 2 gündür de sürekli bi uyuma isteği geliyor
Adetiniz yavaş yavaş sökülüyor olabilir yakın mı adet tarihinizKan sonuclarımda cıktı.1,20 beta gebelik görünmüyor fakat diğer hormonların da normal paylastım post açıp sizce neden lekelenme yaşıyor olabilirim?
Malesef geçti adetimAdetiniz yavaş yavaş sökülüyor olabilir yakın mı adet tarihiniz
Kaç gündür lekelenme oluyorMalesef geçti adetim
12 sinde ilk gördüm gece geldi.. Ara ara gele gele bu gune kadar devam ettiKaç gündür lekelenme oluyor
Bana kalırsa Adetiniz sökülüyor gebelik yokmuş çünkü12 sinde ilk gördüm gece geldi.. Ara ara gele gele bu gune kadar devam etti
Hiç kanama olmadı hep lekelenme oldu o da az miktarda..?Bana kalırsa Adetiniz sökülüyor gebelik yokmuş çünkü
Beta ya ne zaman baktırdınızHiç kanama olmadı hep lekelenme oldu o da az miktarda..?
Bugun kü sonuclarım fotodakilerBeta ya ne zaman baktırdınız
Post açmıstjm orda foto varBeta ya ne zaman baktırdınız
İsterseniz bi muayene olunBugun kü sonuclarım fotodakiler
2 gün öncede baktırmıstım sadece beta ya yine aynıydı 1,20
Bu sabah randevum var kan sonuclarına göre bi yol cizicekti kanda normal e nabızdan baktım ya onsan telaşlandım Hakkımda hayırlısı olsun inşallah kötü bir şey cıkmazİsterseniz bi muayene olun
İnşallah Rabbim şifa versin bebek istiyorsan da hayırlısıyla nasip etsinBu sabah randevum var kan sonuclarına göre bi yol cizicekti kanda normal e nabızdan baktım ya onsan telaşlandım Hakkımda hayırlısı olsun inşallah kötü bir şey cıkmaz
Amin inşallah cok sağolunİnşallah Rabbim şifa versin bebek istiyorsan da hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?