• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve kahverengi akıntı

Benimde kahverengi akıntım oldu test yaptım pozitif görünüyor yarında kan sonucum çıkacak sizinkide gebelik belirtisi olabilir canım hayırlısı olsun:KK37:
Gerçekten mii??? 😳😳Sizin baska ne gibi belirtileriniz oldu acaba? Hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum cok korkuyorum da olumsuz bisey duymaktan.. Bende mi kan versem? Bu akıntı kaç günlük gebelikte oluyor acaba

Gerçekten mii??? 😳😳Sizin baska ne gibi belirtileriniz oldu acaba? Hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum cok korkuyorum da olumsuz bisey duymaktan.. Bende mi kan versem? Bu akıntı kaç günlük gebelikte oluyor acaba
Sadece bu oldu 2 gündür de sürekli bi uyuma isteği geliyor

Kan sonuclarımda cıktı.1,20 beta gebelik görünmüyor fakat diğer hormonların da normal paylastım post açıp sizce neden lekelenme yaşıyor olabilirim?
Adetiniz yavaş yavaş sökülüyor olabilir yakın mı adet tarihiniz

Bu sabah randevum var kan sonuclarına göre bi yol cizicekti kanda normal e nabızdan baktım ya onsan telaşlandım Hakkımda hayırlısı olsun inşallah kötü bir şey cıkmaz🙄😟
İnşallah Rabbim şifa versin bebek istiyorsan da hayırlısıyla nasip etsin 💜

Back