Merhaba, adet günüm bir gün gecikti. Sabah test yaptığımda negatifti. Hamile olma ihtimalim var midir? Hamile olsaydim 1 gun gecikmede test sonuc verir miydi?
Merhaba, adet günüm bir gün gecikti. Sabah test yaptığımda negatifti. Hamile olma ihtimalim var midir? Hamile olsaydim 1 gun gecikmede test sonuc verir miydi?
Belki geç döllenme olmuş olabilir. Bnmde 9 gün gecikti 4. Gün test yaptım negatifti. Pazar gününe kadar olmazsam bida yapıcam sizde baya gecikirseniz test yapın bida inşallah bebiş seninledir
Belki geç döllenme olmuş olabilir. Bnmde 9 gün gecikti 4. Gün test yaptım negatifti. Pazar gününe kadar olmazsam bida yapıcam sizde baya gecikirseniz test yapın bida inşallah bebiş seninledir
İnşallah canım bnm adet hep düzenlidir. İlk defa böleuzun sürdü havalardan mı acaba diyorum ama bakalım kısmet sen de o güzel haberi alınca yaz olmazsa da sıkma canını her şeyin Bi vakti zamanı var
Cok üzüldüm bence ilaç için biraz daha bekleyin benimde hiç gecikmeyen adetim bu ay 3 gün gecikti dün kan testim negatif çıktı anlamadım neden böyle oldu