• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve hamilelik

denyboon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
27
5
1
30
Merhaba, adet günüm bir gün gecikti. Sabah test yaptığımda negatifti. Hamile olma ihtimalim var midir? Hamile olsaydim 1 gun gecikmede test sonuc verir miydi?

Allahın takdiri ama eğer olsaydı azıcıkta incecik bir pembe çizgi çıkardı mutlaka diye düşünüyorum

Merhaba, adet günüm bir gün gecikti. Sabah test yaptığımda negatifti. Hamile olma ihtimalim var midir? Hamile olsaydim 1 gun gecikmede test sonuc verir miydi?
Belki geç döllenme olmuş olabilir. Bnmde 9 gün gecikti 4. Gün test yaptım negatifti. Pazar gününe kadar olmazsam bida yapıcam sizde baya gecikirseniz test yapın bida inşallah bebiş seninledir 🥰

Belki geç döllenme olmuş olabilir. Bnmde 9 gün gecikti 4. Gün test yaptım negatifti. Pazar gününe kadar olmazsam bida yapıcam sizde baya gecikirseniz test yapın bida inşallah bebiş seninledir 🥰
İnsallah canim, insallah bu sefer cift cizgisi görürsün :) bize de bildirirsen cok sevinirim :) ben de biraz daha bekleyeyim bakalim ne olcak

İnsallah canim, insallah bu sefer cift cizgisi görürsün :) bize de bildirirsen cok sevinirim :) ben de biraz daha bekleyeyim bakalim ne olcak
İnşallah canım bnm adet hep düzenlidir. İlk defa böleuzun sürdü havalardan mı acaba diyorum ama bakalım kısmet 🙏 sen de o güzel haberi alınca yaz olmazsa da sıkma canını her şeyin Bi vakti zamanı var😘🥰

10 gün gecikince doktora gittim ve kan testi yaptırdım. Sonuc negatif :KK43:( ilaç kullanmaya baslicam regli İcin
Cok üzüldüm bence ilaç için biraz daha bekleyin benimde hiç gecikmeyen adetim bu ay 3 gün gecikti dün kan testim negatif çıktı anlamadım neden böyle oldu

Back