Canım stres herşeyin başı diğerlerinin bi türlü çaresi var ya stresin ? Varsa bilen yazsın . .
Düşünmeym diyorum olmuyo yapamıyorum düşünmekten uyuyamıyorum .
aynı sorun bende de var ne yapsak bu kafaları nasıl oyalasak bilmiyorum tatile çıktık kafam dağılsın diye orda bile hamilelik düşündüm acaba var mı olcak mı olsa nasıl olur niye olmuyo? bu soruları düşüne düşüne sonunda kafayı yicem diye korkuyorum... kafayı bozdum resmen.. doktorda bu kadar çok takarsan olmaz diyo ne yapcaz biz ALLAH AŞKINA YAA... OOOFFFF PPÜÜÜFFF... :'(
Rabbim Rahman ve Rahim' dir ''O'' merhametlilerin en merhametlisidir biz elimizden geleni yapalım yürekten tevekkül edelim inşallah Rabbim bizi de sevindirir ve cümle müminleri de inşallah :) :)
lütfen bana da çok dua edin sat 06.07.2013 bir kaç gün geçti ama ben ümitlenmek istemiyorum üzülüyorum sonrası iki aydırda adet düzensizliği başladı çok kötüyüm sadege değişiklik biraz belim ağrıyor birazda kasıklarımda agrı var kendimi çok mutlu hissetmiyorum benim içim sanki bebek bizim birbirimize daha cok bağlayacak mıiş gibi geliyor bayram günü benim için lütfen dua den kardeşlerim sıkıntılı günler geciriyorum