adet gecikmesi ve gebelik

destiny_k

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
14
10
8
Muğla
merhabalar biri bana yardımcı olabilir mi 2 yıllık evliyim 1 buçuk senedir korunmuyoruz ve 7 aydır tedavi görüyorum bebek için yumurtam 1 tane ve küçük o yüzden hamile olamıyomuşum ama 15 gün adetim gecikti iki kere idrar testi yaptım bişey çıkmadı kasıklarım ağrıyo göğüslerim çok gerildi ve felaket bir ağrı var hamile değilsemm bunların sebebi ne olabilir sabah doktora gittim kan testi yaptı öğleden sonra alıcam ama doktorlarda bişey demiyo ki a deli oluyorum aynı şeyler başına gelen var mı acabaaa!!!!

idrar testlerinde bazen çıkmayabiliyor. inşallah bebiş vardır. haberlerini bekliyoruz.

:) inşallah haberleri hemen yazarım zaten belirtiler bebişi gösteriyo ama bazende hayal kırıklığı oluyo bakalım hayırlısı :)

hay maşallah. hayırlı olsun canım rabbim bizlere de nasip etsin. ne zamandır istiyordun

çok teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin benimde 1.5 sene sonra oldu sabredin sakın ümidinizi yitirmeyin :))

Günün geçmedi değil mi ???

yok cnm resmen ağlıyorum ılk defa böle oldum bir haftadır bel ağrım mahvettı benı ağlaağla doktora gıtmedım varsa bısey dıe ayagım bıle kasılıodu suan sadece bel agrım kaldı esım masaj yapa yapa oruldu ates basıo anlamadım gitti hep ağlıyoum

Geçmiş olsun canım neden o kadar çok ağrıyo acaba Rabbim şifa versin benim ilk hamileliğimde adet olacak mışım gibi ağrıyordu tam adet günü başkabirşey için hastaneye gitmiştim ilaç alacaktım önce test yapmak gerekli bu ilacı kullanman için dediler ben de içimden ne hamileliği ya yok öyle birşey yine çıkmayacak boşuna test yapıyoz demiştm oysa çoktan hamile olmuşum bile 2 haftalık çıkmştı değeri 127 çok şaşırdım ağlamştm ama kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yaptım 6 . haftasında pıhtı olduğunu da 6 ay önce öğrendim bebeğim yaşasaydı şimdiye 2 aylık olacaktı , yani aradan 10 ay geçti haziranda başladık tekrar bu temmuz da işte adet olmadımama ben de senin gibi hiç adet havası yok ilkkez yaşıyorum bunu 6 gün geçti gebelik testleri Negatif doktorm stresten günün geçmiş diyor moralm çok bozk bu da mı başıma geleckti .......
Önceki hamileliğimden hiç tat alamamıştım zaten dış gebelik teşhisi kouldu sonra ALLAH kimseye vermesin

inşallah allah razı olsun canım ıcım gıdıyo ya bebek gordugumde gozlerım doluyo allahım banaada nasıp et dıye yalvarıyorum doktorlar dıo gebe kalman zor dedıler ama ne bılım sankı bu ay var gıbı hıssedıom ya:S geecen haftada pembe leke gelmsıtı cok az yerlesme kanaması dedıler burda benzıomus ona ne bılım cok umıtlendım ya gebelık vardır yada adet ıcındır ınsallah baska bısey cıkmasın ınsallah:S

Canım stres herşeyin başı diğerlerinin bi türlü çaresi var ya stresin ? Varsa bilen yazsın . .
Düşünmeym diyorum olmuyo yapamıyorum düşünmekten uyuyamıyorum .

İnşallah bu ay ÇOOOOOOKKKKKK mutlu olursun canım hem daha yeni evliymişin kocan hep yanındaysa en erken 6 ay o da olmassa 9ay içinde hamile olursun Rabbim inşallah çok beklemeden sevindirsin canım . . .

İnşallah bu ay ÇOOOOOOKKKKKK mutlu olursun canım hem daha yeni evliymişin kocan hep yanındaysa en erken 6 ay o da olmassa 9ay içinde hamile olursun Rabbim inşallah çok beklemeden sevindirsin canım . . .

Evet cnmmm daha cok yeniyiz hayirlisi ama cok istyrm allah razi olsun dualqrin icin allahim seninde gonlune goee versin ins saglikli bir bebis getirirz dunyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…