10 gun kala hıssettıgın agrı yumurtlamadansa gec yumurtlamıssındır. yanı 1 hafta kadar gecıkme yasayabılırsın. adete 8 gun kala normal zamanda yumurtlasan da kanda cıkmazdı zaten. kanda yanlıs cıkmıyor daha hormon salınmadan ölctürmüş yanlıs negatıf almıs oluyosun. bence 1 hafta sonra hala adet olmazsan kan verırsınHayırlı geceler hanımlar. Ben adetime son 10 gün kala ciddi sağ kasık ağrısı çektim. Adete 8 gün kala kan testi yapıldı gebelik negatif çıktı ve şuan adet günüm 2 gün gecikti. Adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama bugünden beri oda kesildi. Bazen şeffaf çok nadir olarak da sarımsı sümüksü akıntı geldi. Şimdi size sorum şu: adete 8 gün kala yapışan kan testinde geç döllenme de var ise şayet kanda yanlış çıkma ihtimali var mıdır? Cevap verirseniz çok mutlu olurum
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba merak ettimBen 10 gün gecikme ile öğrendim değerim 49.6 idi
Tamam teşekkür ederim bu arada 10 gün kala ve 10 gün boyunca çektim o sağ kasık ağrısını bakalım inşallah gebelik vardır10 gun kala hıssettıgın agrı yumurtlamadansa gec yumurtlamıssındır. yanı 1 hafta kadar gecıkme yasayabılırsın. adete 8 gun kala normal zamanda yumurtlasan da kanda cıkmazdı zaten. kanda yanlıs cıkmıyor daha hormon salınmadan ölctürmüş yanlıs negatıf almıs oluyosun. bence 1 hafta sonra hala adet olmazsan kan verırsın
İlk hamileliğim benimde öyle olmuştu 1 hafta geç öğrenmiştim eğer adet olmazsanız tekrar kan tahlilinizi yenileyin. İnşallah güzel haberler alırsınızHayırlı geceler hanımlar. Ben adetime son 10 gün kala ciddi sağ kasık ağrısı çektim. Adete 8 gün kala kan testi yapıldı gebelik negatif çıktı ve şuan adet günüm 2 gün gecikti. Adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama bugünden beri oda kesildi. Bazen şeffaf çok nadir olarak da sarımsı sümüksü akıntı geldi. Şimdi size sorum şu: adete 8 gün kala yapışan kan testinde geç döllenme de var ise şayet kanda yanlış çıkma ihtimali var mıdır? Cevap verirseniz çok mutlu olurum
İnşallah Allah razı olsun bakalım rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinİlk hamileliğim benimde öyle olmuştu 1 hafta geç öğrenmiştim eğer adet olmazsanız tekrar kan tahlilinizi yenileyin. İnşallah güzel haberler alırsınız
Teşekkür ederim inşallahSağlıkla alın kucağınıza bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba merak ettim
Amin inşallah Allah razı olsunSağlıkla alın inşallah kucağınıza
Yaa belirtileriniz nelerdi solda mı hissettiniz sağda mı? Genelde geç döllenme kız derler o yzden sordumTeşekkür ederim inşallahoğlum olacak Allah nasip ederse inşallah
Adet olacak gibi karın ağrısı vardı i yüzden gebelik olasılığını çok düşünmedim 10 gün bekledimYaa belirtileriniz nelerdi solda mı hissettiniz sağda mı? Genelde geç döllenme kız derler o yzden sordum
Maşallah 21 haftalık olmuşsınuz sağlıkla gelsin oğlunuzAdet olacak gibi karın ağrısı vardı i yüzden gebelik olasılığını çok düşünmedim 10 gün bekledim
Amin canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah 21 haftalık olmuşsınuz sağlıkla gelsin oğlunuz
Sağlıkla gelsin inşallah minik.Ben 10 gün gecikme ile öğrendim değerim 49.6 idi
Allah razı olsunSağlıkla gelsin inşallah minik.Regliniz 10 gün geçtikten sonra mı öğrendiniz acaba? Bu süreçte kaset test yaptınız mı?
Anladım canım ben de gecikme yaşıyorum da evdeki testlerde çıkmadı ilk kızım tüp bebek, bir umut kendiliğinden olur mu diye merak içindeyim.Allah razı olsunhayır 10.gun yaptım yapsamda çıkmayabilirdi geç döllenme olmuş değerim 49.6 idi
İnşallah olur canım Allah nasip etsin inşallahAnladım canım ben de gecikme yaşıyorum da evdeki testlerde çıkmadı ilk kızım tüp bebek, bir umut kendiliğinden olur mu diye merak içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?