• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve gebelik tahliller

Kubra2869

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
26
7
1
32
Hayırlı geceler hanımlar. Ben adetime son 10 gün kala ciddi sağ kasık ağrısı çektim. Adete 8 gün kala kan testi yapıldı gebelik negatif çıktı ve şuan adet günüm 2 gün gecikti. Adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama bugünden beri oda kesildi. Bazen şeffaf çok nadir olarak da sarımsı sümüksü akıntı geldi. Şimdi size sorum şu: adete 8 gün kala yapışan kan testinde geç döllenme de var ise şayet kanda yanlış çıkma ihtimali var mıdır? Cevap verirseniz çok mutlu olurum

Hayırlı geceler hanımlar. Ben adetime son 10 gün kala ciddi sağ kasık ağrısı çektim. Adete 8 gün kala kan testi yapıldı gebelik negatif çıktı ve şuan adet günüm 2 gün gecikti. Adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama bugünden beri oda kesildi. Bazen şeffaf çok nadir olarak da sarımsı sümüksü akıntı geldi. Şimdi size sorum şu: adete 8 gün kala yapışan kan testinde geç döllenme de var ise şayet kanda yanlış çıkma ihtimali var mıdır? Cevap verirseniz çok mutlu olurum
10 gun kala hıssettıgın agrı yumurtlamadansa gec yumurtlamıssındır. yanı 1 hafta kadar gecıkme yasayabılırsın. adete 8 gun kala normal zamanda yumurtlasan da kanda cıkmazdı zaten. kanda yanlıs cıkmıyor daha hormon salınmadan ölctürmüş yanlıs negatıf almıs oluyosun. bence 1 hafta sonra hala adet olmazsan kan verırsın

Ben 10 gün gecikme ile öğrendim değerim 49.6 idi

10 gun kala hıssettıgın agrı yumurtlamadansa gec yumurtlamıssındır. yanı 1 hafta kadar gecıkme yasayabılırsın. adete 8 gun kala normal zamanda yumurtlasan da kanda cıkmazdı zaten. kanda yanlıs cıkmıyor daha hormon salınmadan ölctürmüş yanlıs negatıf almıs oluyosun. bence 1 hafta sonra hala adet olmazsan kan verırsın
Tamam teşekkür ederim bu arada 10 gün kala ve 10 gün boyunca çektim o sağ kasık ağrısını bakalım inşallah gebelik vardır

İlk hamileliğim benimde öyle olmuştu 1 hafta geç öğrenmiştim eğer adet olmazsanız tekrar kan tahlilinizi yenileyin. İnşallah güzel haberler alırsınız

İlk hamileliğim benimde öyle olmuştu 1 hafta geç öğrenmiştim eğer adet olmazsanız tekrar kan tahlilinizi yenileyin. İnşallah güzel haberler alırsınız
İnşallah Allah razı olsun bakalım rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

Yaa belirtileriniz nelerdi solda mı hissettiniz sağda mı? Genelde geç döllenme kız derler o yzden sordum 🙈
Adet olacak gibi karın ağrısı vardı i yüzden gebelik olasılığını çok düşünmedim 10 gün bekledim ☺️

Kızlar rica etsem bakar mısınız. Bat 3 temmuzdu. Bugün gecikmemin 2. Günü. Sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testi. Ve bugüne kadar yaptıklarım da hep silik çizgi çıktı bu arada. Ve bu sabah kahverengi 2-3 damla lekelenme yaşadım. Adet olduğumu düşündüm ama bu saate kadar 1 damla daha gelmedi. Sizce gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz 🥺

Eklentiler

• D34F0D58-5F86-4C79-ADB7-5D39677D192D.jpeg
    D34F0D58-5F86-4C79-ADB7-5D39677D192D.jpeg
    186,6 KB · Görüntüleme: 166
Sağlıkla gelsin inşallah minik.🤲🏻 🥰Regliniz 10 gün geçtikten sonra mı öğrendiniz acaba? Bu süreçte kaset test yaptınız mı?
Allah razı olsun 🥰 hayır 10.gun yaptım yapsamda çıkmayabilirdi geç döllenme olmuş değerim 49.6 idi

kızlar adetime 3-4 gün var ama hamilelik belirtisi namına bişey yok.Yani yok göğüs sızlaması yok miğde bulantısı yok baş dönmesi bunlar yok.Sadece kasıklarımda batmalar söz konusu gelip geçici gibi.İlişkiden bir süre sonra başladı diyebilirim.Test yapsam çıkar mı sizce?Merak ediyorum.Çokta istiyorum Allahım hepimizin yüzünğ güldürsün inşallah🙏

Back