• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve ardından bitmemesi

rachellare

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
5
0
16
İstanbul
Merhabalar. Adet gecikmesi sorunum vardı. 40-50 günleri buluyordu. Her türlü test yapıldı diyebilirim en sonunda zayıflamam gerektiği söylendi. 85 kiloydum 5 kilo verdim. Son gecikmem 70 güne vardı sonra bir hafta akıntı şeklinde kanamam oldu ama az. Normalde başlangıçtan önceki gün böyle olurdu bir hafta sürdü o. Sonra 7 gün tam kanamam oldu. Çok çok yoğun değil ama normal adet kanaması gibi. Sonra ise 2 hafta boyunca kanamam az şekilde devam etti. Bazen tuvalette vs fazla geldiği oluyordu ama çok yoğun diyemem. Kısaca nerdeyse bir aydır durmadı. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Aralık ayında bakılmıştı kist vs yok denmişti ama o günden bugüne sorun olmuş mudur başka bilmiyorum.

Merhabalar. Adet gecikmesi sorunum vardı. 40-50 günleri buluyordu. Her türlü test yapıldı diyebilirim en sonunda zayıflamam gerektiği söylendi. 85 kiloydum 5 kilo verdim. Son gecikmem 70 güne vardı sonra bir hafta akıntı şeklinde kanamam oldu ama az. Normalde başlangıçtan önceki gün böyle olurdu bir hafta sürdü o. Sonra 7 gün tam kanamam oldu. Çok çok yoğun değil ama normal adet kanaması gibi. Sonra ise 2 hafta boyunca kanamam az şekilde devam etti. Bazen tuvalette vs fazla geldiği oluyordu ama çok yoğun diyemem. Kısaca nerdeyse bir aydır durmadı. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Aralık ayında bakılmıştı kist vs yok denmişti ama o günden bugüne sorun olmuş mudur başka bilmiyorum.

geçmiş olsun cnm bende de olurdu böyle 7-8 gün az az sonra normal adet gibi olurdu, daha önce dediğin gibi 3 hafta 1 ay falan çok az kanama şeklinde olurdu. bende pko var o yüzden oluyordu. soğan kürü uyguladım şimdi yok öyle bir problemim.

kan degerlerinize bakıldımı ciddi bir problem olabilir evli iseniz alttan muayne felan da yapılabilir benim yengemde oluyordu rahimde sorunu vardı onun geçmiş olsun.

Canım öncelikle çok geçmiş, olsun aynı sorun bende de vardı bir ara durdu herhalde stres dedim kendi kendime ama şu ara yine başladı. Üç tane doktora gittim üçü de aynı teşhiş rahim duvarın da bir buçuk santimlik polip vamış çok kısa bir operasyonmuş buna kürtaj deniliyormuş şu an bütün tahlillerimi yaptırdım cuma günü kürtaj günüm belli olacak, inan bende çok korkuyorum ve heyecanlıyım umarım aynı sorun sende yoktur ama sen her ihtimale karşı bir kez daha doktora görün derim...

Kan ve hormon değerlerim normal çıktı, pıhtılaşma vs ile ilgili de bir sorunum yok. Haftaya kontrole gidicem ama o sıraya kadar merak ettim yazayım dedim. Pko tanısı konulmadı ama kilo falan yüzünden oluyor zayıfla dedi doktor. Acaba kist vs oluşmaya başladı da ondan mı bu ay böyle kanama oldu diye düşünüyorum. Ya da fark edilmeyen bir düşük vs mi diye bile düşündüm ama parça düşürme ağrı gibi garip bir şey de olmadı. Hayatımda ilk kez böyle uzun sürüp bitmiyorum adetim. Normalde geciktiğinde bile 7-8 günde biterdi en geç.

Back