• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi testler negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aylanaktara

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
47
26
8
27
Kızlar merhaba tecrübeli olanlar yardımcı olursa çok sevinirim bugün adet günümdü normalde hiç şaşmaz 2 ay önce bi 5 gün gecikmeyle olmuştum hamile değildim geçen ay gününde geldi her ay 3 gün geri gelir normalde bugün olmam gerekiyordu olmadım ama bel ve ara ara gelen kasık ağrım var test yaptım öğlen negatifti sabah da adet olucam sandım biraz sancım vardı arkasından sümüksü uzayan yumurtlama akıntısı geldi iki kere nedir sizce bu durum gebelik var mıdır

Kaynak: Regl gecikmesi negatif test

Kızlar merhaba tecrübeli olanlar yardımcı olursa çok sevinirim bugün adet günümdü normalde hiç şaşmaz 2 ay önce bi 5 gün gecikmeyle olmuştum hamile değildim geçen ay gününde geldi her ay 3 gün geri gelir normalde bugün olmam gerekiyordu olmadım ama bel ve ara ara gelen kasık ağrım var test yaptım öğlen negatifti sabah da adet olucam sandım biraz sancım vardı arkasından sümüksü uzayan yumurtlama akıntısı geldi iki kere nedir sizce bu durum gebelik var mıdır

Kaynak: Regl gecikmesi negatif test
Belli ki düzensiz bi döngünüz var yarın ya da diğer gün olabilirsiniz. Bekleyin derim.

Merhabalar. Benim de bugün itibari ile adetim 12 gün gecikti. Gecikmenin 9. günü kan testi verdim negatif. İdrar testleri negatif. Ama adet olucagıma dair hiç bir belirti yok. Adetim de çok düzenli. Ne yapmam gerekir kızlar yardım istiyorummm.

Merhabalar. Benim de bugün itibari ile adetim 12 gün gecikti. Gecikmenin 9. günü kan testi verdim negatif. İdrar testleri negatif. Ama adet olucagıma dair hiç bir belirti yok. Adetim de çok düzenli. Ne yapmam gerekir kızlar yardım istiyorummm.
Bende bu durumdayım hatta bir hafta önce kan testi verdim negatifti bugün üç gundurki göğüs ucu büyümüş dokunamiyorum

Testler negatifse mevsim geçişleri stres gibi durumlar da etkileyebilir. Egzersiz yapın adet söktürücü masaj var interntte. Maydonoz suyu için. Ama kan testi yaptırdıktan sonra yapın bunları

Back
X