Adet gecikmemin 4.günü. İlk gün kan verdim negatif. Bugün idrar yaptım negatif. Bu ay adet olmadan hiçbir belirtim olmadı. Ben çokça belirtiyle adet olurum en az 3-4 gün evvel başlar ama sıfır. Bugün koyu kahve lekelerim oldu. Ama hiçbir ağrım sızım sancılarım yok. Göğüslerim normalde bir şey giyerken bile acır bu dönemlerde ama hiçbir acım yok. Geç yerleşme yaşayan oldu mu? Gecikmesi sonra kahverengi leke şeklinde ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet Gecikmesi Sonrası Yerleşme Kanaması Gören Var mı? Geç Döllenme Yaşayan?
- Konu Sahibi gcay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Nisan 2024
- 43
- 5
- 1
- 25
Kızlar benim adetim 8 gün gecikti polikistik overim var normalde bir iki gün gecikme olabilirdi ama adet olurdum şimdiyse 8 gün gecikti dün gece ve bugün sabah ilk idrarla iki tane olmak üzere erken gebelik testi yaptım days comforttu ikisi de negatif çıktı benzer bi durum yaşayan oldu mu fikirlerinizi almak istiyorumAdet gecikmemin 4.günü. İlk gün kan verdim negatif. Bugün idrar yaptım negatif. Bu ay adet olmadan hiçbir belirtim olmadı. Ben çokça belirtiyle adet olurum en az 3-4 gün evvel başlar ama sıfır. Bugün koyu kahve lekelerim oldu. Ama hiçbir ağrım sızım sancılarım yok. Göğüslerim normalde bir şey giyerken bile acır bu dönemlerde ama hiçbir acım yok. Geç yerleşme yaşayan oldu mu? Gecikmesi sonra kahverengi leke şeklinde ?
- 7 Nisan 2024
- 83
- 62
- 3
- 39
Selam.kardesim sonu un ne oldu seninle aynı şeyleri yaşıyorum şuanAdet gecikmemin 4.günü. İlk gün kan verdim negatif. Bugün idrar yaptım negatif. Bu ay adet olmadan hiçbir belirtim olmadı. Ben çokça belirtiyle adet olurum en az 3-4 gün evvel başlar ama sıfır. Bugün koyu kahve lekelerim oldu. Ama hiçbir ağrım sızım sancılarım yok. Göğüslerim normalde bir şey giyerken bile acır bu dönemlerde ama hiçbir acım yok. Geç yerleşme yaşayan oldu mu? Gecikmesi sonra kahverengi leke şeklinde ?
Lütfen bana yardımcı olun ilk defa bu şeyleri yaşadım çok umitliydimBenimde beş gün reglim gecikti ve bugün kahverengi lekelenmem oldu ve kesildi test yaptım negatif çıktı ilk defa bu kadar gecikti
Ama bütün belirtiler vardı bende acaba pozitife dönen varmı bu durumu yaşayanlar kan testinde net bir şey çıkarmı kızlar
Merhabalar 1 kasım sat yumurtlamadan 1 hafta sonra pembe kanama oldu sadece peçeteye silmekle 1 gün sürdü regl 28 günde oluyor reglden 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. 4 gün gecikmem var bugün yine erken gebelik testi yaptım yine negatif. Regl sürecinde bir düzensizlik ara kanama hiç olmadı. Yerleşme kanaması olsa belli olmazmıydı. Kaset test te var elimde beklemelimiyim bir kaç gün daha
Hamile misiniz benzer durumfayım test negatif ama geciktim 4 günLütfen bana yardımcı olun ilk defa bu şeyleri yaşadım çok umitliydim
- 3 Kasım 2023
- 72
- 117
- 13
Aynı durumdayım bugün gecikmenin 4. Günü kanda testlerde negatif ama hiçbir belirti yok bekliyorumAdet gecikmemin 4.günü. İlk gün kan verdim negatif. Bugün idrar yaptım negatif. Bu ay adet olmadan hiçbir belirtim olmadı. Ben çokça belirtiyle adet olurum en az 3-4 gün evvel başlar ama sıfır. Bugün koyu kahve lekelerim oldu. Ama hiçbir ağrım sızım sancılarım yok. Göğüslerim normalde bir şey giyerken bile acır bu dönemlerde ama hiçbir acım yok. Geç yerleşme yaşayan oldu mu? Gecikmesi sonra kahverengi leke şeklinde ?
- 10 Nisan 2024
- 3
- 1
- 1
- 30
Bnmde pkos var bnmde düzenlidir ama bu ayda 14 günüm geçti testler negatif iyice sinirlerim bozulmaya başladıKızlar benim adetim 8 gün gecikti polikistik overim var normalde bir iki gün gecikme olabilirdi ama adet olurdum şimdiyse 8 gün gecikti dün gece ve bugün sabah ilk idrarla iki tane olmak üzere erken gebelik testi yaptım days comforttu ikisi de negatif çıktı benzer bi durum yaşayan oldu mu fikirlerinizi almak istiyorum