İnşallah bebiş geliyordur canım benimkızlarr sanırsam hamileyimm adetim 4 gün gecikti cok sevinçliyim inşallah hamileyimdir karnımda kasılmalar oluyo yarın gidip test alıp yapcam insallah o 2ci cizgiyi görürüm Rabbim isteyen herkese göstersin o 2 cizgiyi :) dua edin hamileyimdir inş. cok istiyoruz eşimle cocugumuz olmasınıbirde benim hamile yeğenim var onu gördüm rüyamda birisi bana sen hamilesin diyordu ınsallah öyledir cok heycanlıyım:) sizinle paylaşmak istedim bu mutlugumu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminnn canım inşallah bebiştir :)kızlarr sanırsam hamileyimm adetim 4 gün gecikti cok sevinçliyim inşallah hamileyimdir karnımda kasılmalar oluyo yarın gidip test alıp yapcam insallah o 2ci cizgiyi görürüm Rabbim isteyen herkese göstersin o 2 cizgiyi :) dua edin hamileyimdir inş. cok istiyoruz eşimle cocugumuz olmasınıbirde benim hamile yeğenim var onu gördüm rüyamda birisi bana sen hamilesin diyordu ınsallah öyledir cok heycanlıyım:) sizinle paylaşmak istedim bu mutlugumu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
inşallah canımmİnşallah bebiş geliyordur canım benimbende de aynı durum söz konusu hayırlısı bakalım
inşallahh canımm inşallah bebiştirAminnn canım inşallah bebiştir :)
Adetin kaç gün gecikti ?inşallahh canımm inşallah bebiştir
4 gün gecikti canımAdetin kaç gün gecikti ?
Hadi inşallah benim de gecikti ya4 gün gecikti canım
hadi hayırlısı canım senin kac gün geciktiHadi inşallah benim de gecikti ya
İki takvim kullanıyorum birine göre 11 gün geciktim diğerine göre yarın olacağım . Kasık ağrım var karnım gurulduyor ben sık idrara çıkıyorumhadi hayırlısı canım senin kac gün gecikti
hıı anladım canım bekle bakalım bi kac gün daha yarında gelmezse test yaparsınİki takvim kullanıyorum birine göre 11 gün geciktim diğerine göre yarın olacağım . Kasık ağrım var karnım gurulduyor ben sık idrara çıkıyorum
Test kaç tane yaptım canım ama hep belli belirsiz çıkıyorhıı anladım canım bekle bakalım bi kac gün daha yarında gelmezse test yaparsın
kan testi yaptırdın mıTest kaç tane yaptım canım ama hep belli belirsiz çıkıyor
Evet 1 gün gecikti adet belirtisi de olmadı göğüste acı hassasiyet vs sevinmek için erken biliyorum ama bir umut işteinşallah canımmseninde mi adetin gecikti
hakkında hayırlısı canım inşallah hamişsindir bir kac gün bekle bakalım ne olcak eğer adetin gelmezse test yaparsınEvet 1 gün gecikti adet belirtisi de olmadı göğüste acı hassasiyet vs sevinmek için erken biliyorum ama bir umut işte
İnşallah canım benim senden de güzel haberleri bekliyoruzha
hakkında hayırlısı canım inşallah hamişsindir bir kac gün bekle bakalım ne olcak eğer adetin gelmezse test yaparsın
inşallah canımmİnşallah canım benim senden de güzel haberleri bekliyoruz
kızlarr evett hamileyimm bugün test yaptım 2ci cizgi cok koyu cıktı Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu guzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?