adet gecikmesi,sanırsam hamileyim:)

dnz1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
128
32
18
kızlarr sanırsam hamileyimm adetim 4 gün gecikti cok sevinçliyim inşallah hamileyimdir karnımda kasılmalar oluyo yarın gidip test alıp yapcam insallah o 2ci cizgiyi görürüm Rabbim isteyen herkese göstersin o 2 cizgiyi :) dua edin hamileyimdir inş. cok istiyoruz eşimle cocugumuz olmasınıbirde benim hamile yeğenim var onu gördüm rüyamda birisi bana sen hamilesin diyordu ınsallah öyledir cok heycanlıyım:) sizinle paylaşmak istedim bu mutlugumu Rabbim isteyen herkese nasip etsin

İnşallah bebiş geliyordur canım benim bende de aynı durum söz konusu hayırlısı bakalım

Aminnn canım inşallah bebiştir :)

İki takvim kullanıyorum birine göre 11 gün geciktim diğerine göre yarın olacağım . Kasık ağrım var karnım gurulduyor ben sık idrara çıkıyorum
hıı anladım canım bekle bakalım bi kac gün daha yarında gelmezse test yaparsın

ha
Evet 1 gün gecikti adet belirtisi de olmadı göğüste acı hassasiyet vs sevinmek için erken biliyorum ama bir umut işte
hakkında hayırlısı canım inşallah hamişsindir bir kac gün bekle bakalım ne olcak eğer adetin gelmezse test yaparsın

Canım testin yüklenmemiş kırpıp atman gerekiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…