How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

adet gecikmesi,sanırsam hamileyim:)

dnz1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
128
32
18
kızlarr sanırsam hamileyimm adetim 4 gün gecikti cok sevinçliyim inşallah hamileyimdir karnımda kasılmalar oluyo yarın gidip test alıp yapcam insallah o 2ci cizgiyi görürüm Rabbim isteyen herkese göstersin o 2 cizgiyi :) dua edin hamileyimdir inş. cok istiyoruz eşimle cocugumuz olmasını:emir_bebek:birde benim hamile yeğenim var onu gördüm rüyamda birisi bana sen hamilesin diyordu ınsallah öyledir cok heycanlıyım:) sizinle paylaşmak istedim bu mutlugumu Rabbim isteyen herkese nasip etsin:KK5:

kızlarr sanırsam hamileyimm adetim 4 gün gecikti cok sevinçliyim inşallah hamileyimdir karnımda kasılmalar oluyo yarın gidip test alıp yapcam insallah o 2ci cizgiyi görürüm Rabbim isteyen herkese göstersin o 2 cizgiyi :) dua edin hamileyimdir inş. cok istiyoruz eşimle cocugumuz olmasını:emir_bebek:birde benim hamile yeğenim var onu gördüm rüyamda birisi bana sen hamilesin diyordu ınsallah öyledir cok heycanlıyım:) sizinle paylaşmak istedim bu mutlugumu Rabbim isteyen herkese nasip etsin:KK5:
İnşallah bebiş geliyordur canım benim :anneadayı:bende de aynı durum söz konusu hayırlısı bakalım

Aminnn canım inşallah bebiştir :)

İki takvim kullanıyorum birine göre 11 gün geciktim diğerine göre yarın olacağım . Kasık ağrım var karnım gurulduyor ben sık idrara çıkıyorum
hıı anladım canım bekle bakalım bi kac gün daha yarında gelmezse test yaparsın

ha
Evet 1 gün gecikti adet belirtisi de olmadı göğüste acı hassasiyet vs sevinmek için erken biliyorum ama bir umut işte :dua:
hakkında hayırlısı canım inşallah hamişsindir bir kac gün bekle bakalım ne olcak eğer adetin gelmezse test yaparsın

Canım testin yüklenmemiş kırpıp atman gerekiyor galiba

Back