Adet gecikmesi pembe kan

Adige-

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
1.066
2.836
133
32
Antalya
Merhaba 29 ekimde adet olmam gerekiyordu fakat geciktirici aldım ve ogun esımle cınsel bırlesme yasadık ve 4kasımda regl oldum 2 gun surdu ve henuz daha adet olmadım normal adet takvimi e gore 7gun gecikti ve dun acık pembe akıntı oldu ara ara kasıkta kramp ve agrı hissi var ve son 3 4 gundur cok sık idrare cıkıyorum fakat 2 gun once yapmıs oldugu idrar testi negatif cıktı goguslerım de hassasiyet var ara ara baş agrılarım da boy gosteriyor Yardımlarınız cevaplarınız ıcın simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Kan testi yaptirin bence . En net cevap kan testi. Idrarda hemen çıkmıyor.

Teşekkür ederim cevay yazdığınız vakit ayırdığınız ıcın yarın ilk ısım kan testi yaptırmak olucak fakat poliklinik kapalı acılden ne dıecegım sanırsam sadece Br suphe ile gidersem test yapmayabılırler

Insaallah hamilesindir... ozel hastanede yaptirabilirsin 2 saat snra çıkıyor. Devlet hastanesine gidersen hemen cikarmi bilmiyorum ama büyük ihtimal pazartesi alirsn sonuclari. Ozel hastanelerde fiyat 30-60 tl arasi bnm bildiğim. Rabbim gönlüne gore versin. Ama 4 kasimda adet olduguna bakilirsa durum negatif gibi görünüyor sanki...cok karisik yaw

Önceden de adet geciktirici mullanmıslıgım var fakat normal adet gnu den bır ıkı gn snra adetim oluyordu bu sefer Br hafta gectı aksam üstü tekrardan pembe akıntı geldı cok kısa suruo snra yok oluyor ınsallah hamıleymdır bakalım yarın test yaptırıcam dedıgın gibi

Benim de son adet tarihim 4 kasım biri erken gebelik testi diğeri normal ikisinde de pozitif çıktı. Bugün doktora gitcem

Benim de son adet tarihim 4 kasım biri erken gebelik testi diğeri normal ikisinde de pozitif çıktı. Bugün doktora gitcem

Tebrik ederim Gebelik testini ne zaman yaptınız? Benim de 7 kasımdı ama belirtiler yaşıyorum. Üstelik adet bitimi yumurtladığımı düşünüyorum. Yapsam çıkar mı acaba bir şey varsa şayet

Tebrik ederim Gebelik testini ne zaman yaptınız? Benim de 7 kasımdı ama belirtiler yaşıyorum. Üstelik adet bitimi yumurtladığımı düşünüyorum. Yapsam çıkar mı acaba bir şey varsa şayet
Benim ilkinde de çok erken çıkmıştı testte canım dün yaptım çıktı

Şikayetlerini anlat canım direk evlimisin diye soruyorlar zaten cogunlukla sormadan bile yapıyorlar ama sen söyle yine

Şikayetlerini anlat canım direk evlimisin diye soruyorlar zaten cogunlukla sormadan bile yapıyorlar ama sen söyle yine

Malsef bugun adet oldum cok fazla kendımı kaptırmamıstım sadece içimde suphe vardı ve olabılır mı dıe ama bugun adet oldm

Malsef bugun adet oldum cok fazla kendımı kaptırmamıstım sadece içimde suphe vardı ve olabılır mı dıe ama bugun adet oldm
Üzülme lütfen aynısını bnde yaşadım bugün .. 2 gün gecikti adetim ve umutlandım ama yok yine hüsran Napcan nasip kuzum

yerledme kanamadi bile ise maksimum 3 gun daha bekleyin

yerledme kanamadi bile ise maksimum 3 gun daha bekleyin

9 gün içinde ıkı defa farklı gunler de bahsettıgım gibi pembe akıntı geldı fakat pazar gunu regl oldum tesekkurler cevabınız ıcın canım.. Umudu kaybetmek yok Br dahakine ınsallah

9 gün içinde ıkı defa farklı gunler de bahsettıgım gibi pembe akıntı geldı fakat pazar gunu regl oldum tesekkurler cevabınız ıcın canım.. Umudu kaybetmek yok Br dahakine ınsallah
insallah canim syeres yapma duzrnli iliski ama cocuk icin degil kendiniz icin beraber olun bak benim o kadar cok saglik sorunum var ki ama 4 tane cocugum var esini sev duzenli iliski bak ondan sonra bana hak vrrecesin hic bis3 yapmana gerek kalmayack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…