- 29 Şubat 2020
- 65
- 23
- 25
- Konu Sahibi Busra17171717
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mümkün diye biliyorum. Adetin sonucu yumurtlama değildir. Yumurtlamanın sonucu addettir sonuctaMerhaba kızlar ben daha önceden de post açmıştım şimdi aklıma takılan konu 2 ayı geçik adet gecikmem var ovulasyon testi yaptım sonuç pozitif çıktı adet olmadan yumurtlamak mümkün mü bilgisi olan var mı
Teşekkür ederimMümkün diye biliyorum. Adetin sonucu yumurtlama değildir. Yumurtlamanın sonucu addettir sonucta
Son durumunuz nedir acaba merak ettimMerhaba kızlar ben daha önceden de post açmıştım şimdi aklıma takılan konu 2 ayı geçik adet gecikmem var ovulasyon testi yaptım sonuç pozitif çıktı adet olmadan yumurtlamak mümkün mü bilgisi olan var mı
Adet oldum bitti 10 .günüm canımSon durumunuz nedir acaba merak ettim
Göğüslerim çok aciyor ve sızlıyor adetliyken yaşardım bu ağrıları son 2 gündür böyleyim acaba diyorum yumurtlama zamanimmi geliyor anlamadimAdet oldum bitti 10 .günüm canım
Anladım canım hayırlısı inşAdet oldum bitti 10 .günüm canım
Yok canım pik değilArkadaşlar pik sayılmıyor bu değil mi nasıl pik görcem ben
İnşallah kuzum bu ay ümitliyim rabbim mübarek ayda isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bizleredeAnladım canım hayırlısı inş
Umudunu kaybetme canım rabbim büyükArkadaşlar pik sayılmıyor bu değil mi nasıl pik görcem ben
Amin amin ne güzel dua ettin öyleİnşallah kuzum bu ay ümitliyim rabbim mübarek ayda isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede
Aramak ulaşmak o kadar zor ki rabbim yardımcımız olsun 7 yıldan beri uğraşıyoruzAmin amin ne güzel dua ettin öyle
Amin amin inşallah. Tez zamanda kavuştursun. Peki var mı bi sebebi biyolojikAramak ulaşmak o kadar zor ki rabbim yardımcımız olsun 7 yıldan beri uğraşıyoruz
Polikistik over sendromu varmışAmin amin inşallah. Tez zamanda kavuştursun. Peki var mı bi sebebi biyolojik
Adet olamıyorum olduğum zamanda çok ağrim oluyor adet olduğum ay acildeyim iğnesiz ağrım kesilmiyor canimPolikistik over sendromu varmış
Çok geçmiş olsun bende de pcos var. Benim çok ağrılı olmuyor ama bir aya yakın adetim gecikti bu sefer ben de bundan muzdaripimPolikistik over sendromu varmış
Ahh kuzum 1ay gecikmen varsa öpte başına köy benim tam 4 ay gecikiyorÇok geçmiş olsun bende de pcos var. Benim çok ağrılı olmuyor ama bir aya yakın adetim gecikti bu sefer ben de bundan muzdaripim
Soğan suyu çok güzel adet söktüyor ben denedim ertesi günü adet olmuştumÇok geçmiş olsun bende de pcos var. Benim çok ağrılı olmuyor ama bir aya yakın adetim gecikti bu sefer ben de bundan muzdaripim
Öyşe de gebelik şüphesi de vardı kullanmadım o yüzden. Ama şimdi adet olunca 2 hafta kullancam inş. Allah hepimize şifa versinSoğan suyu çok güzel adet söktüyor ben denedim ertesi günü adet olmuştum