Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi öncesi gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz test yaptınız mi
yok henüz yapmadım ama negatif görmekten bıktım korkuyorum . cunku bu ay regli bitiminden sonra gün aşırı denedik. ve yumurtlamadan bır gün önce ve catlama gunu değerlendirdim belki bir ihtimal bu ay dıyorum. bide hsg cektirmiştim iki ay önce ondan umudum var

Umarim olumlu sonuclar aliriz biz aydir deniyoruz baslamadan once 2 farkli doktora gittik esimde ürologa gitti tahliller yapti sorun cikmadi ikimizdede doktorlar degerleriniz iyi bu degerlerle olur dedi ve istegimiz üzerine takviye vitamin verdi kullanıyoruz iki aydır

İnşallah sizde güzel haberler alırsınız ben troid hastasıyım

Merhaba arkadaşlar adet gecikmesi yasamadan önce negibi belirtileriniz olmuştu?Bende bel agrisi var sadece adetime 4 gun kaldi goguslerimde agirmiyor normalde 7 8 gün once başlardı.
Bir gece aşırı derecede bel ağrım oldu onun dışında bütün belirtiler adet gecikince olur canım. Benim de göğüsler normalde adet öncesi ağrırdı ama bu sefer ağrımadı inş gebesindir sen de

Insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…