- 22 Ağustos 2024
- 72
- 24
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında bir belirtim yok ben değilde eşim var gibi hissediyor bir hafta daha bekleyip testi tekrarlarım Allah başka bir sıkıntı vermesin deGecikmeniz piskolojikde olabilir gebelik beklentiniz olduysa ve çok düşünüp aklınızı meşgul ettiyseniz adetinizin gecikmesine neden olmuş olabilir.
Elbette gebelik ihtimali de mümkün umarım öyledir. Evde test yapin bir iki gün sonra. Başka değişik bulduğunuz belirtiler var mı ?
İnşallah eşinizin hissleri doğru çıkar Rabbim mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine sevindirsin siziaslında bir belirtim yok ben değilde eşim var gibi hissediyor bir hafta daha bekleyip testi tekrarlarım Allah başka bir sıkıntı vermesin de
aslında bir belirtim yok ben değilde eşim var gibi hissediyor bir hafta daha bekleyip testi tekrarlarım Allah başka bir sıkıntı vermesin
Amin gerçekten rabbim böyle durumda kalan herkese yardım etsin zor bir sınav insan hep bir ümit arıyor bu ay yarım kalınca tedavi aslında hiç umursamadım regl gecikince yine yoktur dedim ama hayırlısı inşallah çok teşekkür ederimİnşallah eşinizin hissleri doğru çıkar Rabbim mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine sevindirsin sizi
Geç döllenme olabilir belkide o yüzden henüz çıkmadı testte. İlk kec gecikiyor olmanız bir umut. İnşallah gebesinizdir.
Rica ederim, inşa Allah bu ay o güzel haberi hepimiz alırız. Amin .Amin gerçekten rabbim böyle durumda kalan herkese yardım etsin zor bir sınav insan hep bir ümit arıyor bu ay yarım kalınca tedavi aslında hiç umursamadım regl gecikince yine yoktur dedim ama hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim
İnşallahRica ederim, inşa Allah bu ay o güzel haberi hepimiz alırız. Amin .
Banada haber verirseniz çok sevinirim
Maalesef bugün adet oldum olsun nefes aldıkça umut vardır şimdi biraz kendime bakma güzelleşme zamanıKızlar selam
Eşimle 2 yıldır bebek düşünüyoruz ilk defa bu ay 6 gün gecikmem oldu 4. Günü kan verdim negatif fakat geç döllenme olmuş olabilir mi?
Birde bu ay tüp bebek tedavisi başladık fakat yarıda bıraktık yumurta küçük diye yine de olabilir mi diye düşünüyor insan
Olsun ne güzel demişsin bakım zamanı kendine vakit ayır kafanı dinlendir inshallah birdahaki aya güzel haber verirsinMaalesef bugün adet oldum olsun nefes aldıkça umut vardır şimdi biraz kendime bakma güzelleşme zamanı
İnşallah Allahım tez zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar bizlereOlsun ne güzel demişsin bakım zamanı kendine vakit ayır kafanı dinlendir inshallah birdahaki aya güzel haber verirsin