Adet gecikmesi neden olur, gecikmelerde ne yapmamız gerekir?

Beyazbulutt20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
18
9
1
27
Merhabalar, Yaklaşık 3 ay önce nişanlımla bir yakınlaşma oldu. Sadece sürtünerek ama herhangi bir üzerime boşalma durumu olmadı fakat bana sürtünmeden önce boşalmıştı ve güzelce silmiştim 2 ay arka arkaya adet oldum tarihlerinde ama korktuğum için yinede her ay adet bitiminden 3 4 gün sonra test yaptım ilk iki aydada negatifti şu an o olaydan sonra tam 3 ay oldu ve adetim 9 gün Gecikti yine test yaptım negatifti ama çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz başka çarem kalmadı buraya sormaktan günlerdir stres yaptım bu yüzden. Şimdi de karnımın alt bölgesi çok şişik ve ağrı var. 3. Ayda gebelik idrar testinde kesin çıkar mı? Yargılamadan Yardımcı olur musunuz lütfen ?

İmkansız gi görünüyor

Merhaba imkansız bir şey için stres olmuşsunuz. İdrar testi değil 3 ay 10. günden sonra sonuç verir zaten. Bu kadar stres yapmanız hamilelik belirtilerini psikolojik olarak göstermenize bile neden olabilir. Boş yere panik olmayın..ve madem gebelik istemiyorsunuz önleminizi daha iyi almalısınız

Madem gebe kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz daha dikkatli olun o zaman. Yaşadığınız olayın üstünden üç ay geçmiş tekrar bir yakınlaşmanız olmadıysa ki test yaptım negatif çıktı diyorsunuz. Gebe değilsinizdir. Hamile kalmak o kadar kolay olmuyor. Adet gecikmesinin ise bir sürü sebebi var stres hava değişikliği bunun dışında hormonal problemler vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…