Bayanlar merhaba. benim adetim yaklasık 20 gündür gecikiyor. Yani en son 10 martta adet olmuştum. doktora gitmeye fırsat bulamıyorum cok yogunum. sizce sorun ne olabilir :/
sende uzun süre dogm kntrl hapı mı kullandın benim gibi bende aynı durumdayım
adetim 38 veya 42 günde bir olmaya başladı gecikmeler çok sinir bozucu
ben nihayet bitkiler desteğiyle oldum ve regl3.gün hormon ölçümü yaptırdım..
Maalesef stress ve dk hapından sonra bu gibi durumlar yaşanıyor.
-hayır ben hap kullanmadım ve halada adet olmadım :S
mevsim değişimi dahi etkiliyormuş bu hassas döngüyü.. şimdiye dek olamadınsa mutlaka bir k.dogm doktoruna gözükmelisin çok uzamiş çünkü.. inş.kısa zamanda rahatlarsın cnm..
bende ekimden beri adet olmuyorum karnımda aşırı derecede şişlik var göğüslerim çok şiş sanki 100 kiloymuşum gibi hissediyorum.sizdede böyle şeyler varmı pco ne biçim bişey yaa
Kızlar, adetimin 37.günü ve hala adet olmadım...Yarın yani cuma günü 38. gün olacak...Geçen cumartesi yani adetimin 25.günü idrar testi yapmıştım..Negatif çıktı..Gölge bile çıkmadı yani..Acaba menapoz mu oldum diyorum :)) Hiç menapoz belirtim de yok gerçi...Sıcak basması falan yok..Hamilelik belirtilerim de yok..Uykuya eğilim,göğüslerde hassasiyet,akıntı falan da yok...Adet düzensizliklerim başladığına göre menapoza yakınım sanırsam....Yumurtalık kisti de olabilir tabi..Kafamda bir sürü acaba var :)) Hamilelik olsa bu belirtilerden en az biri olurdu zaten....
Hayırlı olsun canım benim
Çayın içeriğini öğrenebilirmiyim? Bazen strese bağlı gecikmeleri bende yaşıyorum?
Çayın içeriğini öğrenebilirmiyim? Bazen strese bağlı gecikmeleri bende yaşıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?