E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
banada yardım edin çıkamadım işin içinden bunalımdayım.bekarken adetlerim düzenliydi,evlendikten sonra 1 yıl yasmin kullandım,4 ay önce ilacı bıraktım bu seferde gecikmeler oluyo.ekimdeki 45 gün gecikmeli oldu,aralıktaki 53 gün gecikmeli oldu ama 1 gün sürmedi bile.hormon ve kan testi yapıldı sağlıklıyım allaha şükür,doktor iyisin desede psikolojikmen kötüyüm,daha önceden bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olsun daha ne kadar devam eder yada nasıl düzeldiler.
Cnm ben de evlendikten sonra yasmin kullandım 2 yıl. Daha sonra bıraktım mayıs 2010'da. Bıraktığımdan beri sadece 2 kere hasta oldum 2 ayda bir ona da olmak denirse. Toplamda 1,5-2 gün sürüyor çünkü. Şimdi 2,5 ay oldu hala tık yok. Çok can sıkıcı bi durum. Doktora gittim ben de hastalanmamı bekliyoruz ki 3. gün hormonlarıma bakabilsinler. Hergün olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım patlıycakmış gibi ama olamıyorum. Psikolojik olarak da etkiliyor bu durum insanı tabi. Senin şu anda durumun nasıl. Düzelme var mı? (Bir gelişme olursa hbr veririm ben sana.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?